horoszkóp

Orgazmusrekordok: a leghosszabbtól a legtöbbig

2007.07.13. 16:18
Ön vágyna olyan nőre, aki a behatolás második másodpercében már elélvezett? És olyan pasira, aki csak tíz másodpercig bírja? Az előbbi ritkaság, az utóbbi sokkal kevésbé. A legtöbb orgazmus csúcstartója azonban mégis egy nő.

Írtunk már Önöknek óriás bálnapéniszről, erdőn-mezőn keresztülszáguldó mitikus ősfarokról, meg emberekről, akik fákkal házasodnak. A World Sex Records segítségével most a különleges orgazmusok világába kalauzoljuk Önöket.

A leggyakoribb élvezet

Köztudott, hogy a férfiaknak általában szükségük van némi pihenőre két orgazmus között, és minél idősebbek, annál hosszabb ez az időszak. Az amerikai szexkutató, Alfred Kinsey nagyszabású vizsgálatában azt találta, hogy a serdülőkort még el nem ért gyerekek 6,6 százaléka képes több mint tíz alkalommal elélvezni gyors egymásutánban. Természetesen ez a képesség idővel kikopik, de azért marad néhány felnőtt, aki mesterien képes halmozni az élvezeteket. Kinsey kutatása során találkozott olyan férfival, aki 30 éven át napi háromszor élvezett el, és egy másikkal, aki hosszú évek óta átlag heti 33 orgazmust produkált.

A nők helyzete egészen más. Tudjuk, hogy képesek többszörös orgazmusra, de hogy százszorosra is, az több mint megdöbbentő. Pedig különböző kutatók egymástól függetlenül is dokumentáltak ilyen extrém eseteket. Az orgazmus csúcstartója Cauthery és Cole tanulmányai szerint az a nő, aki százszor élvezett el egy órán belül. Ezt a rekordteljesítményt elérhette többszörös orgazmusok garmadával, de akár szépen beosztott, percenként majd' két csúcsponttal is. Ne lepődjön meg. Ez sem lehetetlen.

A leggyorsabb orgazmus

A nők sokkal lassabban jutnak el a csúcsra, mint férfitársaik. Ez a kijelentés általában talán igaz, de persze itt is vannak kivételek. Míg egy átlagos nőnek nyolc perc kell ahhoz, hogy elélvezzen, addig van, akinek mindössze egy perc vagy annál kevesebb is elegendő. Egy amerikai kutató, Pomeroy dokumentálta egy nő esetét, aki a behatolást követő 2-5. másodpercben már túl is volt az egész mulatságon.

Amit a férfiak esetében az ejakuláció gyakoriságáról leírtunk, az ugyanúgy igaz az orgazmus sebességére is. A gyerekek a csúcstartók. Kinsey tanulmánya szerint a serdülőkort még el nem ért fiatalok 6,4 százaléka 10 másodpercen, a negyede pedig egy percen belül el tud élvezni. Sajnálattal olvastuk, hogy ez a tudás felnőttkorban is megmaradhat.

Ritka szexmódszerek

A legek után most következzen két érdekes orgazmusadat. Minden 5000 férfiból van három vagy négy olyan, aki stimuláció nélkül, kizárólag a fantázia erejével képes elélvezni, és minden 1000 pasiból két vagy három olyan születik, aki képes leszopni önmagát anélkül, hogy kioperáltatná a lengőbordáit.