Az Való Világból ismert lány nem büszke a pornós múltjára. A Hot DVD-magazin olvasói azonban szeretik.
Németh Judit

A Hot DVD magazin olvasóinak szavazata alapján a többek között a Való Világból ismert Pandora lett a legszebb magyar pornószínésznő. A dobogó második helyén Dora Venter, a harmadikon Cony Ferrara áll. Az 50 legszebb magyar pornószínésznő közül Erica Venus, a tavalyi amatőr Magyar Pornó Oszkár nyertese a 11. helyre futott be. A már sorozatszínészként tevékenykedő expornós, Oszkár- visszaadó Michelle Wild a 13. helyezést érte el.

A több hónapos szavazás során a közönség interneten, levélben és emelt díjas sms-ben adhatta le szavazatát. Tomor András a magazin tulajdonosa az újságban ígéretet tesz, hogy mostantól minden évben kiadják a legszebb pornósztárokról készült DVD-t.

A DVD tartalmazza a magyar pornóipar csillagai mellett a világ felnőtt film sztárjainak százas névsorát. A ranglista első helyén Jenna Jameson, a másodikon Savanna Samson áll. A harmadik helyre Briana Banks került. Úgy tűnik a szavazók az alliteráló neveket részesítették előnyben. A magyar nyertes Pandora a 7. helyet szerezte meg.