horoszkóp

Langyos tésztában édes az élvezet

2007.09.17. 15:53
A tészta jó. Annyira, hogy van, aki szeret benne elélvezni. Persze van olyan is, aki készíteni imádja. Az olaszok pedig a szexnél is többre tartják.

Tudta, hogy még a tésztának is van köze a szexhez? Nem, ne aggódjon, a tészta nem egy újabb afrodiziákum, nem is egy újabb faroknövelő csodaszer, és kiszemelt partnerünk sem fog az ölünkbe bukni a spagetti látványától. Szóval hiába tud mindent a zellerről vagy Casanova kedvencéről, az osztrigáról, nincs rá sok esély, hogy kitalálja, mi mindent lehet kezdeni a tésztával. Mi is meglepődtünk.

Használd a tésztát

Egy Új Zéland-i újság szerint lagymatag szexuális életünket feldobhatjuk egy bödönnyi langyos főtt tésztával. A cikkszerző szerint legalábbis ha tésztával borítjuk be partnerünket, semmihez sem fogható érzéki élményben részesítjük. Állítólag a meztelen testen csúszkáló spagetti szálak annyira különleges gyönyört nyújtanak, hogy meg kell tanulni kontrollálni magunkat, nehogy idő előtt élvezzünk az ételbe. A cikkszerző azt javasolja, hogy amíg tanulunk, elégedjünk meg az ötperces tésztákkal: az legalább olcsó, és gyorsan kész van. Hogy az összemaszatolt étellel mi lesz, arra csak tippjeink vannak. Ha egy perverz gondolattól vezérelve úgy döntünk, használtan is megesszük, érdemes tejszínes szószt készítenünk hozzá. Abban legalább nem látszanak a testnedvek.

Ha úgy vélné, csupán egy őrült elme szüleménye a fenti gondolat, hát téved. A bizarr paszta fétissel nincs egyedül a szerző. Van, aki a lábait szereti kényeztetni a csúszós spagettiben.

Az alkotás gyönyöre

Nemcsak a kész tészta felhasználása, de annak elkészítése is lehet szexi. Mango Fire és szexi kuktája megmutatja, hogyan.

Ha meg is esszük

Aztán ott a klasszikus pénisz formájú tészta. Azért azt érdemes végiggondolni, hogy milyen alkalommal tálaljuk fel az apró főtt farkakat. Első randira és az anyós vendégül látására például nem javasolt. Egy szemérmetlen lánybúcsúra viszont annál inkább.

Ha látványában nem is, nevében mindenképpen hordozza a kapcsolódást a "Jobb, mint a szex" elnevezésű zöldbabos, paradicsomos paszta recept. Az étel elnevezése nem a figyelemfelkeltést szolgálja, hanem az olasz társadalom népszaporulati problémáit szimbolizálja. Egyes rémesen hiteles források szerint ugyanis az olaszok egyharmada a tésztát tartja a legnagyobb gyönyörnek az életben. A válaszadók fele ki sem bírná az életet nélküle. A szex azonban csak a harmadik legjobb dolog a világon az ezüstérmes utazás után. Hogy mégis mennyire rajonghatnak az olaszok a tésztáért? Ennyire: