Johnny Deppnek bejött a Péniszkezű Edward

2004.03.13. 17:02
Johnny Depp szerint igazán szórakoztató volt a Péniszkezű Edward, az Ollókezű Edward című Tim Burton-film pornóváltozata, amit maga Burton küldött el Deppnek videokazettán.
Péniszkezű Edward 1
A nyolcvanas évek végén gyártott pornófilmben a címszereplő Péniszkezű Edward kezén olló helyett péniszszerű képződmények vannak melyek Depp szerint "nagyon jó szolgálatot tettek P. Edwardnak."

Johnnyt egyáltalán nem zavarta, hogy az általa játszott egyik kedvenc karaktert egy másodosztályú pornófilm kopírozta. "Igazából Tim (Burton) és én is nagyon örültünk, hogy megcsinálták ezt a filmet. Ez egy alacsony költségvetésű pornó, hogy úgy mondjam, vacak, mégis halálra röhögtem magam rajta" - válaszolta Depp az E! Online internetes újság kérdésére.

Sorozat

Péniszkezű Edward 2
A Péniszkezű Edward 1-et két folytatás is követte. Az első részben a cselekményt az eredeti filmből kölcsönözték: P. Edward beleszeret egy Jeanna Fine nevű lányba, és azon dolgoznak, hogy a lány elfogadja Edward testi elváltozásait. A második filmben Ed Hollywoodba megy, és drogfüggő lesz. A harmadik részben az öregedő Péniszkezű Edwardnak maszkírozott Fred J. Lincoln elmeséli az egészet elölről, meg egy picit arról, hogy most mik történnek Eddel, de a játékidő jelentős részét a sztoriba lazán illeszkedő hardcore szex teszi ki.

Pénisz Ed III.

A Péniszkezű Edward harmadik része 1991-ben jelent meg. Története kezdetén egy flashbackben visszatér a vászonra a fiatal Péniszkezű Edwardot alakító Sikki Nixx, aki meggyőzően hasonlít Johnny Deppre. Miután az első jelenetben péniszkezével billiárdozik egy jót, a billiárdasztalon kielégít egy nem különösebben vonzó lányt.

Péniszkezű Edward 3
A szexjelenetekben a péniszkéz és a színész saját testrésze is szerepet kap, bár sajnos több a kézzel végzett akció, melyek kissé mechanikusak. A jelenetekben általában Edward ruhában végzi a dolgát, hiszen '91-ben nem álltak a speciális effektek magas fokán. Ezért nem veheti le felső ruházatát, mert akkor látszanának a drótok, amivel a dildókat odarögzítették.

A csúcsponton egyébként - kis Meztelen ebéd-utánérzés - nem csak az altesti, hanem az alkari péniszek is ejakuálnak, ami azért elég hülyén jön ki. A rendező nem sokat vesződött a forrón erotikus hangulat megteremtésével. Groteszk elemként Edward fülén füst jön ki az orgazmus pillanatában, és egy-két bomba is robban a hatás kedvéért.

A kezdő felütés után visszatér az idős Ed, aki még jónéhány helyes lánynak (de vannak köztük rondák is) okoz örömet mutáns kezeivel. A film erőssége egyértelműen a színészi játék, véli az Internet Adult Film Database kritikusa. Idősebb Péniszkezű Edward zseniális monológjaival feledteti a film mechanikus szexélményeit.