horoszkóp

A legbizarrabb kérés: amputált szex

2008.08.23. 21:10
Kapcsolódó cikkek (1)
Kíváncsiak voltunk, hogy működik a telefonszex a gyakorlatban, felhívtunk hát két profit, sok pénzért. Megtudtuk, hogy a telefonszexből sem mindig dől a pénz, hogy az operátor egy kicsit pszichológus is, viszont nem prosti, ahogy sokan hiszik.

Mondd, mire vágysz? - búgja rekedten a nő hang. Én néhány réteg libabőr alól erőtlenül bemutatkozom. Kiderül, hogy Kati három éve, napi nyolc órában dolgozik telefonszex operátorként. Egyébként egy irodában ül és ma kivételesen recepciósként tevékenykedik: az igényeknek megfelelő, bentről vagy otthonról dolgozó csajhoz kapcsolja a telefonálókat. "Mi itt illúziót árulunk. Bújhatunk bármilyen szerepbe, a lényeg, hogy élethűen csináljuk" - foglalja össze a harmincas nő a munka lényeget. De hogy is kell ezt az egészet elképzelni?

Bocs. Hogy mindenkinek tiszta legyen, a telefonszex olyan telefonbeszélgetés, ahol két ember konkrétan dumál erotikáról, szexről, fantáziákról, vágyakról, általában úgy, hogy a hívó fél boldogan maszturbálhasson közben. "Az esetek nagy részében a férfi akkor hív, amikor feláll a farka - mondja az operátor. - A telefonálók nyolcvan százalékban azt akarják, hogy szopjuk le őket, a maradék domina vagy szado-mazo szexre vágyik. Van, aki a fantáziáit, van, aki a titkait meséli el." Flóra egy másik cég alkalmazottja, szerinte a pasik azt kérik tőle, amihez nem jutnak hozzá az életben. Van, aki vulgáris és durva, van, aki szeretetre vágyik.

Ez a vágy pedig komoly biznisz a szolgáltatóknak. A telefonszex van olyan keresett, hogy a pornócsatornák, a mobilon közvetített szexuális tartalmak és a pay-per-view rendszerek közé emelkedjen. Ezek az ágazatok 2006-ban 1,34 milliárd forintot termeltek az Egyesült Államokban. Nálunk főleg emelt díjas vonalakon keresztül érkezik a pénz, nyugaton normál számot hívva inkább az ember bankkártyáját húzzák le, ugyanis az emelt díjas hívásokat könnyű letiltani. A hazai hívásdíjak cégenként változnak, az átlag négyszáz forint körül mozog. Flóráéknál van két perces hívás, meg olyan, amit korlátlan ideig élvezhet a kliens. Persze csak ha van rá pénze.

Pszichológia és rokkantszex

"A jó hangon kívül ehhez a munkához nagy adag empátiára és pszichológiai érzékre is szükség van. Fontos, hogy azonnal kapcsolni tudjunk néhány szó után, mert ha a kliens nem kapja meg gyorsan, amit akar, elúszik a pénz" - mondja Flóra, aki Katival ellentétben nem havi fixet, hanem jutalékot kap az emelt díjas hívásokból. A középkorú nő kisebb-nagyobb megszakításokkal tíz éve dolgozik az iparban, szerinte régen sokkal több olyan férfi telefonált, aki magányában egy kis beszélgetésre vágyott. "Nyíltan beszéltek a problémáikról, az életükről, hiszen nyilván sohasem fogunk találkozni, sohasem tudom meg, hogy ki ő." A lelkisegélyből Katinak is kijut, és az is előfordult, hogy huszonéves fiúknak kellett részletes szexuális felvilágosítást tartania.

Akadnak függők is

Hat nap alatt másfél milliót költött költött szextelefonra egy 22 éves német férfi - írta a The Local augusztus elején. A férfi egy hotelban bérelt szobát, ahol hat napon keresztül hívogatta az emelt díjas számot, majd amikor fizetésre került volna a sor, közölte, hogy nincs egy vasa sem. A férfit, akinek már idén januárban és márciusban is volt hasonló ügye, a rendőrség letartóztatta. De vajon kit hívott fel a börtönből?

Hogy mi volt az eddigi legfurább kérés? "Ennyi év után már semmi sem fura - mondja Flóra nevetve. - Inkább nevezzük gusztustalannak. Egyszer volt egy pasi, aki teljesen rám volt szállva, rengeteget hívott. Hozzátartozik a történethez, hogy én általában minden kérést teljesíteni szoktam, az már más kérdés, szívesen teszem-e vagy sem. Szóval ez a pasas teljesen elváltoztatta a hangját, úgy tett, mintha gyerek lenne. Azt kérte tőlem, hogy játsszam el a nagy és izmos anyját, aki kegyetlen szexuális játékokat játszik vele, veri, erőszakolja, alázza. Na, itt tényleg besokaltam. Kezdetben próbáltam rámutatni, hogy ez nem túl jó ötlet, ő viszont közölte, hogy ez egy szolgáltatás, dolgozzak meg a pénzemért. Állítólag talált már olyan nőt , aki jópénzért a valóságban is eljátssza ezt vele." Kati rémsztorija még ennél is durvább. "Volt egy visszatérő kliens, aki állandóan azt akarta, hogy játsszak el egy balesetben megrokkant nőt, akinek amputálni kellett mindkét kezét és lábát. A szerep szerint épp magatehetetlenül fekszem a kórházban, ahol az orvosok és az ápolók a legkülönbözőbb módon használják ki a puncimat és a számat." Hogy mit lehet ilyenkor csinálni? Bedobni valami lazább fantáziát, hátha a pasi ráharap.

A vonal másik végén

"Sokan hiszik, hogy ez egy könnyű pénzkereset, pedig ez nem igaz. - mondja Flóra - "Egyrészt jó pszichológusnak kell hozzá lenni, másrészt el kell fogadni, hogy itt az embert teljesen kihasználják. Az új kolléganők általában gyorsan besokallnak, de sokszor én is nehezen bírom." Katinak ezzel szemben nem okoz problémát a munkája. "Ez egy színes és sokrétű munka, szeretek emberekkel kommunikálni, úgyhogy élvezem." Ráadásul ő jól meg is él belőle, szemben Flórával, aki szerint ez ma már csak kerest kiegészítésnek jó.

A lányok úgy tanultak bele a munkába, mint bárhol máshol. Jelentkeztek az állásra, tapasztalt kollégák bevezették őket a rejtelmekbe, mindeközben pedig kiderült, hogy alkalmasak-e a feladatra. Mivel a klassz hanggal, az empátiával, a fantáziával és a szex szeretetével nem volt gond, ráadásul a lányok gyomra is bírta a dolgot, nem volt nehéz a munkahelyi beilleszkedés. A magánéletben már nem ment minden ennyire könnyen.

"A párom tudja, mit csinálok" - meséli Flóra. - "Amikor először elmondtam neki, megkért, hogy meséljek néhány példát, hogy mit is csinálok konkrétan, aztán a sztori közepén leállított, hogy inkább hallani sem akar többet az egészről. A legközelebbi barátaimon kívül senkinek sem meséltem a munkámról, mert az emberek általában csúnya véleménnyel vannak a telefonos lányokról. Meg vannak róla győződve, hogy a telefonáláson kívül mást is csinálunk." Kati e területen is kevesebb problémával találkozott."Én nem érzem, hogy a munka rossz hatással lenne az életemre. A párkapcsolatom működik, a pasikból nem ábrándultam ki, sőt, bizonyos értelemben jobban kiismertem őket."

Na, de ki telefonál?

Bárhogy is kerestünk, nem találtunk olyan embert, aki rendszeresen fizetne telefonszexért. Legalábbis bevallani nem merték. Ha önnek van tapasztalata a témában, kérjük meséljen róla , ugyanis megöl minket a kíváncsiság. .