Punciforma pipa a papának

2007.03.02. 14:08
Puncit formázó pipákat hirdető honlapra bukkantunk. Az erotikus műalkotások ijesztőek, giccsesek és drágák. De van hozzájuk használati utasítás.

Punci formájú pipákat farag a Wapsculpture nevű weboldal tulajdonosa. "Olyan pipákat csinálok, amelyek pont úgy néznek ki, mint az Ön, vagy barátnője vaginája"- állítja az alkotó. A férfi 10 éve készíti portékáit, amelyek szerinte a lehető legjobban szívható pipák, bár nem használati tárgynak szánja őket: szerinte ezek erotikus szobrászati műalkotások. A napi rendszerességű használatot nem javasolja, hiszen ha sokat szívják, a csutorához közeli részek befeketednek. A művek használati utasítása viszont akár egy - kissé elmaradott - szexuális felvilágosítókönyvbe is beillene.

Finoman szívja, de jól tömje meg

Klikk!

A pipák a kisajkakat és a hüvelynyílást mintázzák. Értelemszerűen a csiklóforma felső csúcsát illeszti az ember a szájához (ott kell igazán szívni), a hüvelynyílásba pedig a lényeget tömi. A szobrász gondosan ügyel a tökéletes összhang megteremtésére, így a pipák tartói, melyek eltérő fából készültek, a nagyajkakat formázzák. Ezeket a tenyérnyi műalkotásokat a fafaragó, honlapjának tanúsága szerint, még tovább díszítgeti ízléstelen képkeretbe helyezve őket, természetesen párducmintás anyagra, mert az szexi. A pipák a legkülönbözőbb fákból készültek a diótól a cocobólóig, darabjuk 135.000-290.000 forintba (700- 1500 dollárba) kerül.

Nem találtunk információt arról, hogy az alkotó megrendelésre, élő modellel is dolgozik-e, de ha igen, ez lehet a következő évfordulós ajándék Apunak.