Az emberiség ősidők óta keresi-kutatja azokat az eszközöket, amelyekkel nemi vágyat lehet szítani még a frigidekben is. Potencianövelőként Casanova reggelente vagy negyven osztrigát fogyasztott el és a legenda szerint bírta a strapát. Az angolok úgy vélik, elég egy pizza is ahhoz, hogy bárki beinduljon.
Lejárt a kék színű varázsszerek kora, állítják az angolok. A brit Iceland szupermarket-hálózat ugyanis sokkal egyszerűbb, ráadásul laktató megoldást kínál a gyönyört hajszolók számára: potencianövelő pizzát készülnek a piacra dobni, ami a cég egyik képviselőjének elmondása szerint "egy pillanat alatt felgyorsítja a pulzust, és a robbanásig fokozza a szexuális vágyat". A csoda-pizza ráadásul nem csak a férfiaknak nyújt hathatós segítséget, de a nőket is azonnal felpezsdíti. Közszeméremsértés elkerülése végett ezért tanácsosabb házhoz szállíttatni a szexuális étvágyat (is) növelő tápot.

Porrá zúzott Viagra nincs benne

A kíváló angol szakácsok még dolgoznak a vágykeltő pizza receptjén, de néhány, nem túl titkos alapanyagról örömmel beszámoltak a brit és német lapoknak. Értesülések szerint egy-egy szex-étvágygerjesztő falatka többek között olyan jól ismert afrodiziákumokat fog tartalmazni, mint az articsóka, a spárga, a fokhagyma és a hagyma. A hatást pedig a chilipaprika és a gyömbér fogja növelni. A chilire mellesleg maga Casanova is esküdött.

Ha a csípős nem, felizgat a banán

Azok pizzájára, akik nem kedvelik a csípős ételeket, más erekció-meghosszabbító, ismételt működésre serkentő vágykeltők kerülnek fel. A kevésbé bátrak a kaviár, az osztriga és a különböző puhatestű állatokból álló feltétet kérhetik, de akik egyedülálló kulináris élményekre vágynak, azok kipróbálhatják a banános, epres és csokis változatot.

Nem kell patikába menni

Az Iceland szupermarket-hálózat képviselője szerint a pizzagra sikere nem marad el, hiszen egyik előnye, hogy recept nélkül is kapható, másrészt nincsenek mellékhatásai. Egyetlen hibája talán csak az, hogy a tradicionális pizzához hasonlóan ebben is lesz kalória bőven, ám ezektől részben úgy is meg lehet szabadulni az ágyban.