A guminőket is lehet szeretni

2007.07.23. 22:30
Nem lépnek félre, nem veszekednek, nem panaszkodnak fejfájásra. De az ember bankkártyáját még a guminők is leszívják. Legalábbis japán műnő gyűjtőjét biztosan.

Ha valaki nem talál rá az igaz szerelemre, de még egy jó szexpartnert sem tud levadászni, még akkor is ott vannak a szexipar torzszülöttjei, a mindig kezes gumibabák. Bár egészséges embernek nehéz elképzelni a plasztiklényekhez tapadó szoros érzelmi szálakat, a japán Ta-Bo példájából kiderül, hogy ez sem lehetetlen.

A 45 éves férfit a munkából hazaérve nem egy feleség, vagy egy helyes kis barátnő fogadja, hanem a díványon széttárt lábakkal egy tucat kihívó guminő. Ta-Bo ugyanis ezekben a tárgyakban éli ki vágyit. Azt gondolhatja, hogy ennél olvasott már különb történetet, például kipufogókkal dugó autószerelőről, vagy a műlábpunci élvezőiről. Talán igaza van. De Ta-Bo nem egyszerűen szexpartnernek használja babáit. Minden műnőnek nevet ad, öltözteti őket, leül velük tévét nézni, fürdeti, hintőporozza a gumitesteket, majd szexis fehérneműbe öltöztetve ágyba viszi élettelen háremének tagjait.

"Egy nő becsaphatja, elhagyhatja az embert, de ezek a babák nem. Ők száz százalékig hozzám tartoznak" - meséli a Reuters-nak a japán mérnök, aki az elmúlt évtizedben majd három millió forintot költött babáira. "Gyakran túl sok időbe telik, amíg lefeküdhetek egy lánnyal, akivel megismerkedek, de ezeket a babákat egy gombnyomással magamévá tehetem." Ta-Bo állítólag már öt igazi nővel is lefeküdt, és belátja, hogy velük jobb a szex, a randizási procedúrát azonban ki nem állhatja.

Hogy Ta-Bo hány állandó plasztikpartnerrel rendelkezik, arról nincs információnk, de a budapesti szexbolt kínálatot figyelembe véve akár több mint hatszáz guminőt is magáénak tudhat. Persze a 4500 forintos felfújható babák nem nyújtanak élethű élményt, de a szexbolti eladók szerint a 85 ezer forintos elasztikus modellek már jobban sikerült koppintásai a női testnek. Ezek a babák különböző hajszínnel, bőrszínnel, különböző jelmezekben kaphatók, így mindenki kiválaszthatja a legmegfelelőbbet ízlésének. Hogy vásárolja e őket a magyar? A boltosok szerint igen. Bár sokszor vicces ajándéknak, esetleg legénybúcsúra szánják őket a vevők.

A tokiói Orient Industry Co. az átlag magyar szexbolt kínálatához képest exkluzívabb eszközöket gyárt. A 35 helyen mozgatható guminők ára akár az egy millió forintot is elérheti. Persze a japánoknak megéri gyártani. Ők ugyanis nem nagyon szeretnek igazi partnerrel dugni. Akkor már inkább a pantomimszex.