horoszkóp

Magyar playmate-tel hirdeti magát egy német kupleráj

2007.09.19. 10:11
A 2005-ös Playmate választás egyik indulójával hirdeti magát egy augsburgi bordélyház. Börönte Andi érdekes információkat találhat magáról a honlapon, például azt, hogy duplacsomagban is igénybe vehetőek széles körű szolgáltatásai, valamint, hogy ő volt a 2005-ös Playmate.

A 2005-ös Playmate választáson induló Börönte Andi igencsak meglepődött, amikor egy augsburgi bordélyház honlapján látta viszont a róla készült fotókat.

A weboldal igen meggyőzően írja le Börönte Andi, azaz Crystal szakmai tudását: "Crystal egy igazi topmodell, aki már a Playboy címoldalán is szerepelt. Crystal tudja, mitől döglenek a férfiak, és meg is adja nekik, amire vágynak. Egy színvonalas modell, aki nem olcsó kis szexet kinál, hanem pezsgő, erotikus játszadozást, meghitt légkörben. Ha valami különlegességre vágytok, akkor vegyétek igénybe Crystalt és Kimberly-t duplacsomagban. Crystalt az ErotikPark-Augsburgban találod meg, a dreamgirl-ök között. Az első bejáratnál nyomd meg a 'Crystal' felirat melletti csengőt. Munkaidő: délelőtt tizenegytől hajnali egyig. "

Klikk!

Csak gumival

A kollégánk Crystal szolgáltatásai után érdeklődve kereste honfitársunkat, és csodák csodájára, a telefonszám él és működik, mint a mesében. A hívásra egy németül akcentussal beszélő lány válaszolt, akiről hamar kiderült, hogy ő is magyar, de az is, hogy nem ő Crystal. Mint mondta, Crystal most elfoglalt, nem tud a telefonhoz jönni. "Kérdezte, mit szeretnék? Mondtam, hogy Crystallal szeretnék "találkozni" és kérdeztem, hogy mik a paraméterek. Attól függ, mit szeretnél, kérdezte a csaj. Mondtam, hogy normál igényeim vannak. A válasz: csak gumival vállalja, 15 perc: 50 EUR, 30 perc: 100 EUR, 1 óra: 150 EUR. Feltettem még a fontos kérdést, mondván, én emlékszem Magyarországról erre a Playboy címlapra, ez a lány tényleg az, aki a playmate volt? Igen, ő az - válaszolta a csaj jelentőségteljesen. Mondtam, hogy akkor jövő héten megyek...."

Mindenki csalódott

A volt Playmate jelölt a Velvetnek elárulta, hogy "megnéztem a honlapot és felvettem az ügyvédemmel a kontaktot. Mindegyik fotó a Playboyból származik, de már sokszor visszaéltek a fotóimmal." Szomorú történet ez, ahol mindenki pórul járt. Szegény kuncsaftok, nem is sejtik, hogy csak egy Börönte Andi utánzatot kapnak az ötven eurójukért, azt meg pláne nem, hogy 2005-ben teljesen más lett a Playmate. A címlap ugyan nem photoshop eredménye, mert minden döntősről készítenek ilyet, csak éppen - normális esetben - tizenegy utána a feledés homályába vész.