horoszkóp

12 Playmate, aki máris nyert

2007.08.30. 17:22
A lányok szépek, fiatalok és nem szőrösek. Idén a barna és a szőke játszik, van köztük modell, sztriptíztáncos, belsőellenőr és tanuló. A világításra azért ügyelni kell.

Megszületett a tizenkét döntős, akik közül szeptember végén kikerül majd egy, az ultimate, 2007-es playmate. Mi is bemutatjuk önöknek, hogy megcsodálhassák őket, hiszen fiatalok, kifejező tekintetűek és tényleg nagyon, de nagyon kevés szőrük van.

Címlap és IQ

A sajtótájékoztatón megjelent Oszter Alexandra is, akit elengedett az apukája, és aki nem számított rá, hogy ki kell mennie, hogy pár szóban értékelje az őrületet, ami abból lett, hogy ő került a szeptemberi címlapra. Megtudtuk, hogy már csitulnak a kedélyek, milyen szerencse.

Nézze meg képeinket!

Idén fele-fele arányban indulnak szőke és barna hajú lányok a playmate-címért és a sajtótájékoztatón megfordult úriemberek egyike közölte is, hogy az idei lányok IQ-ja érzékelhetően magasabb a tavalyiakénál, bár ezt nem tudjuk honnan tudta. Az mindenesetre biztos, hogy nagyrészük modell, de azért akadnak köztük egyetemisták vagy éppen egy vállalati belsőellenőr is.

Extrém pózok, furcsa fények

Persze azért igazi playmate-ek ők, hiszen lelkesen nyilatkozgatnak szexuális szokásaikról, és egyáltalán nem izgatja őket a világbéke. Azért a Playboy fényei minden kétséget kizáróan jobban állnak nekik, mint a természetes, nekünk néhány esetben ugyanis csak nagy nehezen sikerült összeegyeztetni az ő képeiket a mieinkkel.

A Gundelben tartott sajtótájékoztatón azért kiderült, hogy az idei versenynek külön jót tett, hogy Andy Vajna lett a zsűri elnöke, aki természetesen szivarral a szájában meg is jelent, magyar Hugh Hefnerként örült a lányoknak és állítólag hasznos tanácsokkal látta el őket a fotózás során.

A lányok egyébként felszabadultan viselkedtek miután egyenként, alfabetikus sorrendben felkonferálva belibbentek az étterembe, és még azon is csak mosolyogtak, hogy a félénk újságírók sem kérdeztek tőlük semmit a nagy nyilvánosság előtt.

Nem a győzelem a fontos

Mi is csak Kovács Ágotával és Balogh Diával beszéltünk néhány szót, ők elmondták, hogy nem feszültségmentes a felkészülés, de ez nyilván annak is köszönhető, hogy állandóan össze vannak zárva. Azt is kifejtették, hogy ennek ellenére nagyon jól érzik magukat, mély barátságot kötöttek, és hogy számukra nem is annyira fontos a győzelem, mert szerintük aki idáig eljut az már csak meg tudja csinálni a maga szerencséjét a médiában.

Klikk!

Ezt különben Radnai Péter, az újság főszerkesztője is alátámasztotta, hiszen rengeteg nevet sorolt fel, aki úgy futott be, hogy közönségszavazatos vagy második, harmadik helyezett lett. Mi meg már alig várjuk a szeptember 26-ai döntőt, amikor nem csak az derül ki, hogy ki lett az év playmate-je, hanem valószínűleg azt is el fogja mondani a közönségszavazatos, hogy ez sokkal nagyobb elismerés, mint az első hely, hiszen őt a nép választotta. Bizony lányok jönnek-mennek, de a nyilatkozat örök.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft