Az 1982-es születésű, 179 cenit magas Lenkei Vikit választotta a magyarországi Playboy zsűrije az én playmate-jének - jelentette be a lapfőszerkesztője csütörtök este. A második legjobbnak Márki Zsuzsit, a harmadiknak Cser Franciskát találták. A közönségnek Voksán Virág jött be a legjobban. A győztes hobbija a horgászás. A négy díjazott közül hárman használnak vibrátort.

Lenkei Viki Playboy-beli szereplését szakmája csúcsának tekinti, tehát a playmate-ség nyilván a szakma Mount Everestje. A 98/62/96-os méretekkel bíró modell egyébként kereskedelmi ügyintéző. Az ágyban kizárja a szado-mazo és az általa gusztustalannak nevezett dolgokat, de mint kifejtette, nincsenek gátlásai, minden jöhet, így a vibrátor is az élete része. Párjával pedig szívesen dugna egy 6-os BMW-ben. Ő budapesti.

Lenkei Viki és még sokan mások a galáriában
Az első udvarhölgy, Márki Zsuzsi jóval alacsonyabb és fiatalabb a győztesnél, 164 centire nőtt, 1987-ben született. Más méreteiben hozza a sztenderdet: 93/64/89 a mell/derék/csípő méretaránya, ráadásul adottságai is természetesek. Valószínűleg azért lett második, mert az ágyban nem szereti a mű dolgokat, ráadásul egyszerre egynél több pasival sem hajlandó lefeküdni. A gusztustalanságot, bármit is jelentsen az, ő sem szereti. Ő váci.

Cser Franciska, a második udvarhölgy szintén termetes leányzó, 178 centijéval alig maradt le a győztestől, ráadásul ő is januári, viszont 1987-es, mint Márki Zsuzsi. Méretei: 92/62/92. Vőlegénye is van, vagy legalábbis volt, de ez nem egyértelmű. Pasijától mindenesetre kapott már ajándéba pocket rocketet is, ami kifejezetten a csikló izgatásásra szolgáló vibrátor. "Kipróbáltuk ezt az új egyszer használatos péniszgyűrűt is, de nem tetszett, a kis rezgő rész nem mindig érintkezik azzal a hellyel, ahol izgatnia kellene, arra ott a kezem, vagy a páromé" - fogalmazott, miután kifejtette, egyszer lezúzott egy csajt a pasija miatt, mondván, ő az övé, nem lehet másé.

Közülük kerültek ki a győztesek

Voksán Virág, a közönség díjazottja középutat képvisel. 170 centi magas, 1983-as, 96/64/94-es adatokkal a második legnagyobb mellbőséggel és a legszélesebb csípővel bír. Az ágyban nem tűr meg más nőt maga mellett, és ő is a segédeszközök nagy barátja, ezek közé tartozik a tejszínhabos flakon is. Számára a legszexisebb autó a citromsága Lamborghini Diablo.

Szerintünk meg a fekete Alfa 145 QV.