Mi megkértük önöket, hogy pusztán melleik alapján döntsék el, ki legyen az idei Playmate. Önök döntöttek, a győztes pedig nem más, mint Endrődy Judit. 90/62/94. 55 kilo, 171 centi. Gratulálunk. Íme a mellek arcokkal.

1. Endrődy Judit (3,86)

Azt bátran kijelenthetjük, hogy Endrődy a legjobb mellű Playmate, hiszen önök így döntöttek. Ő se szingli, és ifjúkori álma volt szalmabálában szeretkezni, de azt nem tudjuk, hogy bejött-e neki, szerintünk, aki aludt már valaha ilyenen, az azért tudja, hogy szúr és döf, tehát nagyobb a füstje, mint a lángja, azaz rohadt szar. Na de attól még ő élvezheti. Ő az a bizonyos belső ellenőr és ez olyan misztikusan hangzik, hogy talán meg is marad annak, ha megnyeri a versenyt. Vagy nem, igaz?


2. Király Anikó (3,83)

A dunaújvárosi lány lett a mellei alapján a második helyezett, és nem véletlenül. Foglalkozását tekintve eladónő, aki imád tornázni és kirándulni. Ő is párkapcsolatban él, de azért tudják uraim, a remény hal meg utoljára.


3. Józsa Gabriella (3,79)

A valóban szőke hölgy igazán szép pontszámot ért el szavazóink körében, a harmadik helyen végzett. A tanulónak van egy tetkó a nyakán, ami kínaiul azt jelenti szépség. Állítólag szeret a szerelmével lenni, tehát nem szingli, de azért szeret csavarogni a barátaival. Még ő is lehet igazi befutó.


4. Metzker Viki (3,73)

Ha minket kérdeznek Metzker Viki szinte biztos, hogy fog valamilyen díjat kapni, és a vak szavazás alapján is épphogy csak lecsúszott a dobogóról. Igaz van benne valami Dundikás, de hát a történelem ugye ismétli önmagát, így aztán még bármi is lehet. Mielőtt Playmate lett volna, szerepelt már a CKM-ben, de a humor sem áll távol tőle. Szeret ugyanis lovagolni.


5. Mosolygó Orsolya (3,72)

Metzker Viki épphogy csak lenyomta a PR-menedzser lányt, aki saját bevallása szerint két dolgot szeret: dugni az ágyban és a világbékét. Ez nyilván valamiféle vicc akart lenni, amit mi sajnos nem értünk, de lehet attól még jó. Mi elfogultságra szólítottuk fel önöket, de nem tudni azért adtak-e ilyen jó szavazatokat a lánynak. Mindenesetre elég határozottnak tűnik és van benne spiritusz is.


6. Barczi Henriett (3,37)

Valahogy önöket nem varázsolta el annyira Barczi keble, mint őt a koalák állítólag. Ki tudja miért e lusta, drogos állatot választotta magának a Playmate, bár kétségtelen, hogy messziről cuki egy koala. Ő is modellből lett Playmate, de önök szintén a középmezőnyben hagyták sínylődni. Ettől persze még bármi is lehet.


7. Rinnbacher Dolly (3,30)

A hetyke mellű Playmate a középmezőnyben végzett, önöket tehát nem hatotta meg annyira, bár lehet csak azért, mert nem tudták, hogy táncosnő. Azért ő sem csak a táncnak él, hiszen modellkedik és divatbemutatókra is jár mellette, feltételezzük, hogy fellépni és nem csak nézőnek.


8. Judák Tünde (3,02)

Szegény lányt lehordtuk, amiért rossz plasztikai sebészt választott, de csak most látjuk, hogy igaziak a mellei, ezért megkövetjük. Ahhoz képest nem is kapott olyan rossz szavazatokat, nyilván az önök szeme jobb, mint a mienk, és rögtön kiszúrták ezt a kis malőrt. Ő is táncosnő, de azért modellkedik is, ami nyilván adott. Kicsit hasonlít Szandira, de lehet hogy ezt is csak mi vizionáljuk.


9. Juhász Kata (2,64)

Az annyira nem jól sikerült plasztikai sebészet önöket is elriasztja, legalább is erre enged következtetni, hogy túl sok jó szavazat nem érkezett ezekre a keblekre. A szegedi ingatlanfejlesztő lány sommeliernek tanul, mert szereti a jó borokat, de valahogy van benne valami Monique Covet-s és ez nem biztos, hogy használ.


10. Bartha Adrienn (2,55)

Jáksó is dugott egyszer motorháztetőn állítólag, de nem valószínű, hogy Bartha Adriennel. Önöket nem különösebben győzte meg a döntős melle, de mi továbbra is állítjuk, hogy csak a rossz beállítás miatt eshetett így. Aztán persze az is lehet, hogy nem. Az az egy mindenesetre tény, hogy jövő héten kiderül, a zsűri kit ítélt a legjobbnak.


11. Kovács Ágota (2,54)

Minden évben kell legalább egy Playmate, akiről kiderül, hogy pornózott. Idén ezt a megtisztelő címet Kovács Ágota vitte el, aki pedig még slágerlistát is vezetett régen egy tévében. Annál is furcsább az önök döntése, mivel Ágota szinte az egyetlen, aki a hagyományos értelemben vett tökéletes arányokkal rendelkezik, azaz 90/58/90. Már nem készít felnőtt filmeket, hanem háborús sztorikat és nőcis történeteket olvas.


12. Balogh Dia (2,52)

A szintén szőke hölgy rossz helyezése egészen biztos, hogy annak tudható be, hogy nem túl előnyös képet raktak be róla, mivel egy korábbi Playboyban nagyon is dögös fotók készültek róla. Tehát mi azért az ő helyében sem adnánk fel a reményt, hiszen az igazából minden a jövő héten fog eldőlni.