horoszkóp

A valóságban fényévekkel jobb a fenekem

2007.11.06. 18:37
A Sloggi nemzetközi fenékversenyt rendezett, mi pedig elbeszélgettünk Magyarország legjobb hátsójú versenyzőivel. Kedvesek voltak.

A múlt héten Münchenben nemzetközi mezőnyből választották ki a világ legszebb női és férfi fenekét, és bár egyik kategóriában sem a magyar versenyzők nyertek, mi kíváncsiak voltuk vajon milyen érzés Magyarország legklasszabb fenekével bírni. Megtudtuk, hogy jó.

A Sloggi fehérneműmárka felhívására az interneten keresztül 29 országban lehetett jelentkezni a világ legjobb feneke címre. Hogy kinek a popsija képviselheti legjobban az adott nemzetet, azt az olvasók szavazata döntötte el. Nálunk Szabados Edit főiskolai hallgató és Papp Gábor banki ügyintéző nyert. Bár mindkettejüknek voltak kétséges pillanatai a szavazás során, végül mégis ők zsebelték be a legtöbb pontot. Hogy ki javasolta nekik, hogy induljanak? Senki. "Én akartam jelentkezni. Gondoltam, miért ne, hiszen szerintem nincs rossz fenekem" - tudtuk meg a 21 éves Editől. Gábor pedig valójában az egészet poénnak szánta, és meglepte a győzelem.

Az viszont nem, hogy kellemes a hátsója. "Én nem vagyok tőle elájulva, de persze mondták már, hogy jó" - mesélte 28 éves fiú. Miután nyert, a párja is megerősítette: "Na, látod én megmondtam, hogy neked van a legjobb feneked!". Editet is támogatta a barátja, de a nemzetközi fenékmustrán egyedül kellett kiállniuk a színpadra. Ez nehéz feladatnak bizonyult, mert egyikük sem szerepelt még ennyi ember előtt. Editnek a színpad nem volt túl jó élmény, főleg azért mert egy futószalagon kellett imbolyognia magassarkúban, Gábor azonban remekül érezte magát. Persze azért ő is izgult. A fiú elmondta, hogy érdekes volt olyan emberekkel találkozni, akik bár idegenek, fotóról mégis ismerősnek tűntek, hiszen a netre már a kétnapos verseny előtt két héttel kikerültek a győztesek fotói. Győzelemre egyikük sem számított, hiszen látták a konkurenciát: Edit állítólag rögtön kiszúrta ki lesz a győztes, Gábort pedig meggyőzte a tény, hogy mezőnyében számos modell is indul, ami mindenképpen előnyt jelentett számukra.

Hogy milyen érzés, hogy övék az ország legjobb feneke? Örülnek, bár ezt a címet mindketten visszautasították. "Lehet, hogy nem az enyém a legjobb fenék az országban, hiszen nem mindenki küldte be a versenyre fotóját. Itt a többség enyémet találta a legszebbnek, és ez is nagyon jó" - mondta a lány. "Nem érzem úgy, hogy az enyém lenne a legjobb fenék. Ez részben szerencse kérdése, szóval nem fogok magamtól elszállni" - tudtuk meg Gábortól, aki hozzátette, hogy a bulvársajtóban eddig közölt képeitől meg volt döbbenve. "A valóságban ennél fényévekkel jobb a fenekem."

Mi a verseny hozama? Gábornak megtetszett a modellszakma, Edit pedig tovább edz hátsóra. Hátha lesz még verseny. Addig is elutaznak Prágába, ugyanis ezt kapták ajándékba győzelmükért.

Nyomjon le mindenkit fenékben
Önnek jobb feneke van? Partnere mindenkit kenterbe verne? Ne habozzon, addig üsse a klaviatúrát, amíg meg nem győz minket. Azért képet se felejtsen el küldeni. "Az enyém a legjobb fenék" jeligére várjuk a leveleket.