horoszkóp

Ki az év pornószínésznője?

2007.12.31. 17:22

Úgy gondoltuk, összefoglaljuk önnek, mi történt idén a magyar pornós csajokkal, mert kíváncsiak vagyunk, kit tart ön a legszimpatikusabbnak. De szimpátia harc helyett jobb ha lúzer bajnokságra készül. Hiába, a pornósoknak se könnyű.

A szavazásnak vége

1. Boróka Balls

Boroka Balls pornószínésznő számára a 2007-es év meghozta a nemzetközi hírnevet, hiszen a 20 éves lány egy év alatt Európa legjobb pornószínésznője és a hazai "év felfedezettje" lett. Mindezt úgy, hogy szűzen kezdte karrierjét. Bár sokan azt hiszik egy forgatás során vesztette el szüzességét, valójában egy pornó producer avatta be a szakma rejtelmeibe. A pornós másfél éven át járt menedzserével, akire roppant féltékeny volt, de aki elvitte a spanyol Picasso múzeumba, bár hiába. A pornóst öltözéke miatt nem engedték be. Ugyanis csupán egy bikinit viselt. Augusztusban aztán Boróka kicsit megijedt, mert akár szifiliszes is lehetett volna, de nem lett. A pasijával viszont szakított . Jelenleg színészi karrierről álmodozik, és rájött: "érzelem nélkül a szex néha borzasztó is tud lenni."
Még nem érkezett szavazat

2. Judy Nero

Bár Judy Nero nem számít mai csirkének a pornóiparban, azért idén is okozott néhány meglepetést. Először is új melleket csináltatott. Aztán kiderült róla, hogy nőknek rendezett pornófilmeket, mert szerinte a csajok egészen másra buknak, mint a férfiak. A nemrég rádiósnak állt pornós májusban még úgy gondolta, hogy az ideális férfi egy másik bolygón lakik, aztán egy hónapra rá egy társkeresőn rábukkant az igazira és augusztusban hozzá is ment feleségül. Azóta jól van, csak a hitvesi ágy tört össze alatta. Meg megtalálták a vámosok a vibrátorait .
Még nem érkezett szavazat

3. Janet Joy

A legjobb orál jelenetért Pornó Oszkárt nyert Janet Joy-al az év során csupa kínos helyzetben találkoztunk. Először is tanító jelleggel leszopta az oszkár szobrát. Aztán miközben hosszú órákon át táncolt az Erotika Parádén kamerába mesélte el, hogy 200 ezerért megy házhoz: ebben benne vagy egy tánc, meg egy szopás. Ha mindez nem lett volna elég a Spriccparti egyik főszereplőjeként néhány óra alatt százhuszonöt pasit elégített ki egy sztriptízbár színpadán. Pedig kedves lány. Tényleg.
Még nem érkezett szavazat

4. Nikki Rider

Az év magyar pornószínésznőjének választott Nikki Rider több száz erotikus műsoron van túl. Karrierje során remekül alkalmazta a kölcsönösség elvét: ha a közönség túl sok testápolót nyom a testére visszaadja. Ha harapnak azt is. A pornós szerint ehhez az iparhoz szükség van az otthoni támaszra, a szeretetre és a nyugalomra. Főleg úgy, hogy az embert ennyi baleset éri munka közben. Már repedt el az állkapcsa, a bordája, túl van három gátszakadáson és egészségügyi okokból a mellét is meg kellett műtetni. Egy férfinál szerinte az ápoltság a legfontosabb. A koszos hajnál és körmöknél ugyanis nincsen kiábrándítóbb.
Még nem érkezett szavazat

5. Monique Covet

Monique Covet idén bújócskázott egyet a közönségével, persze nem jókedvéből tette. Az év elején engedték ki a kórházból, ahová harmincöt kilósan, depressziósan került be. Aztán elvállalta a második Spriccparti háziasszonyának szerepét, ahol kiderült, hogy elege van a pasikból, ezért épp egy nővel él együtt. Elmesélte, hogy írt egy könyvet, ami egyébként azóta sem jelent meg. Majd hosszú időre eltűnt. Állítólag visszament Olaszországba. Az Erotika Parádén aztán újra feltűnt, összeszedte magát, meghízott, csináltatott egy pirecinget a puncijába és bevallotta, hogy valójában hepatitisz B-vel fertőzte meg volt pasija, ezért került kórházba az év elején. Majd széttárt lábbal beszélt elvesztett testvéréről és arról, hogy a kokain rossz dolog.
Még nem érkezett szavazat

6. Mészáros Dóra

A szomorú vagy hullámzó sorsú erotikusipari munkások között Mészáros Dóra a kakukktojás. A könyvtáros-informatikus végzettségű sztriptíztáncosnő ugyanis kellemes évet zár. Tavasszal a romániai Eros Show sztárvendége volt, és legjobb erotikus műsor kategóriában nyerte meg az első díjat. Ősszel pedig a legjobb európai sztárnak járó díjat vitte haza a zürichi Extasia 2007 erotikus kiállításról, ahol Tera Patrick pornószínésznő is megcsodálta műsorát. A sztriptíztáncos aki négy éve él boldog párkapcsolatban, tizenhét évesen csöppent a pornóiparba, de 2001 óta csak leszbi filmekben szerepel. Azt sem gyakran. Leginkább táncol, bár néha elege van a magyar közönségből.
Még nem érkezett szavazat
Köszönjük, hogy segített dönteni. Szép napot kívánunk.