horoszkóp

Prostinegyeddel kampányol az olasz pornós

2008.04.14. 17:42
Milly D'Abbraccio olasz pornószínésznő is indul a 2008-as olasz parlamenti választásokon, bár szerinte Cicciolinának anno könnyebb dolga volt. Az asszony tervei szerint szexnegyedet épít a Vatikán mellé.

Milly D'Abbraccio olasz pornószínésznő fenekét is bevetette, hogy a parlamentbe jusson az április 13-14-i olasz választáson. A negyvennégy éves pornós a szocialista párt színeiben indult, és a Yahoo szerint egész Rómát teleplakátoztatta hátsójával, pornográf weboldalát pedig kampányára használja fel. Párton belüli szerepét az "én vagyok a szocialista párt feneke" - kinyilatkoztatással foglalta össze.

D'Abbraccio, született Emilia Cucciniello remek tervet eszelt ki a szexfanatikus szavazóközönség meggyőzésére: azt ígéri, ha bejut a parlamentbe, piroslámpás negyed építésébe kezd. A pornós tervei szerint a Love City-nek keresztelt városrészt a Vatikántól néhány kilométerre alakítaná ki. A kuplerájokon kívül helyet kapnának benne sztriptízbárok, szexboltok és diszkók. Hogy miért lenne ez olyan klassz? "Mert olyan tiszta és édi dolog lenne, ha semmit sem kéne kezdeni a prostitúcióval" - indokol a reménybeli képviselőnő.

A 78-ban tiniszépségversenyt nyert asszony már gyűjtött némi tapasztalatot a politika terén, hiszen egyik pornófilmjében parlamenti képviselőt alakított. Meg persze példaképe is lehet, hiszen a nyolcvanas években Staller Ilona, azaz Cicciolina is bejutott a képviselői székbe, bár neki állítólag könnyebb dolga volt. D'Abbraccio szerint ugyanis ma már a meztelenség nem olyan figyelemfelkeltő, mint annak idején.