horoszkóp

Elvették diákpornót forgató tanár engedélyét

nsz
2008.10.04. 10:40
Michael Clarkson tanár különös házivideót gyártott. A 30-as éveiben járó férfi 2006 tavaszán egy osztálykiránduláson vette fel diákja tudta nélkül, ahogyan a 17 éves srác egy éjszakai bárból odacipelt lánnyal szeretkezik. Ezek után már csak hab a tortán, hogy a rábízott diákok reggelig piáltak. Az engedélyétől az utóbbi miatt fosztották meg.

A szexuális perverzitást élvező tanárok közé tartozik az az angliai férfi, aki még 2006-ban, titokban vette filmre 17 éves diákjának szeretkezését. A fiú és partnere már csak az aktus közben figyeltek fel a kamerára, ami az ágyra volt irányítva és be is volt kapcsolva. Az ügyben akkor nem emeltek vádat a tanár ellen, de az iskolából rögtön eltávolították, most pedig négy évre elvették az engedélyét is.

Mindenkit kirúgtak

Valószínűleg nem az a legjobb felügyelő tanár egy kiránduláson, aki megígéri a szülőknek, hogy nem engedi inni a diákjait, majd asszisztál a tivornyához, és mellette szexfilmet is forgat róluk. Így gondolta a bíróság is és megfosztották tanári engedélyétől elfogadhatatlan szakmai magaviselete miatt. Hasonló véleményen volt a Shrewsbury iskola vezetősége is az ominózus esetet követően. Az akkori igazgató kirúgta Clarksont és a többi tanárt is, akik a diákokra felügyeltek.

A jó hírű suliban Clarkson szervezte az egyhetes portugáliai kirándulást, amelyen 29 fiú vett részt, az iskolában ugyanis akkor még nem voltak lányosztályok. Persze az indulás előtt a tanár nyomatékosan közölte a szűlőkkel, hogy semmiféle alkoholfogyasztásra nem kerül sor a kiruccanás alatt. "Csak egy remek éjszakát szeretett volna szerezni a diákoknak búcsú gyanánt, és garantálja, hogy igazán kellemes volt a légkör" - nyilatkozta a tanár sajtósa, Trevor Whincup.

Szexuálisan aktív éjszaka

4 évre függesztették fel Michael Clarkson tanári engedélyét.

Egy kellemes éjszakát biztosan sikerült szereznie, de nem csak a tanulóknak, hanem magának is. Feloldotta a kijárási tilalmat, és legalább hajnali fél 5-ig engedte bulizni a diákokat, akik persze jócskán fogyasztottak alkoholt is. Ennek valószínűleg a diákok is örültek, annak már mondjuk kevésbé, hogy engedékeny tanáruk filmre veszi a total bódult állapotban zajló szexjelenetüket.

Az egykor latint és görögöt oktató tanárt felkereste egyik diákja aznap éjjel, hogy elkérje tőle a szobáját. A fiúk ugyanis közös szobában voltak és a beindult srácé már foglalt volt. Clarkson persze ismét jó fej akart lenni, így átengedte hotelszobáját a 17 éves fiúnak. Ezt kővetően a diák visszament az éjszakai bárba, majd hajnal fél 5 táján újra felkereste jótékony tanárát, hadd használhassa másodszor is a hotelszobát. Clarkson persze beleegyezett.

Nem értékelte a diák a hülye tréfát

A videokamerára már csak szex közben lett figyelmes a srác, ugyanis annak lencséje pont az ágyra irányult. Ezt követően azt is felfedezte, hogy a kamera be van kapcsolva. Azt, hogy a fiú partnere vajon hogyan reagált a felfedezésre, sajnos nem közölte a Daily Mail. Ezután a srác persze megkereste a tanárt és felelősségre vonta. Az bocsánatot kért, mondván, ez csak egy hülye tréfa volt. A diák valószínűleg nem nevetett olyan jót a történteken, mert miután visszamentek az iskolába, az volt az első dolga, hogy jelentette az esetet az illetékeseknek. Ezt követően Clarksont felfüggesztették. Egy hónappal az eset után kihallgatták a fiút, de nem emeltek vádat a tanár ellen. Clarkson sajtósa, Trevor Whincup elmondta, hogy az elkészült anyagot a tanár nem használta fel semmilyen nyilvános oldalon, csupán "egy kis adatgyűjtés" volt a részéről.