horoszkóp

Pornóképes pizza éhes nőknek

2007.07.03. 17:44
Egy kanadai kisváros pizzázója felkavarta az állóvizet egyik termékével. Pornó Pizza néven forgalmazott termékük alá szexuális étvágyat gerjesztő képeket rejtenek, vevőik nagy örömére. A helyi gyermekvédő szervezetek tiltakoznak, pedig a fotókkal feldobott pizzát kizárólag csak házhoz szállítják, és ellenőrzik mind a megrendelő, mind az átvevő életkorát.

Ma már nem csak az számít, hogy mit tesznek a pizzákra, hanem az is, mi van a pizzásdoboz belső oldalán. Egy kanadai vállalkozó, Corey Wildeman indította világkörüli útjára a Pornó Pizzát, amit kizárólag csak otthonunkban fogyaszthatunk. Ez ugyanis a világon az első és egyetlen olyan szolgáltatás, ahol a doboz belseje a pizza mellett pornóképeket is rejt. A vevők sosem tudhatják, hogy milyen fotókat kapnak, de az étteremvezető szerint ez nem lesz mindig így. A jövőben speciálisabb választékkal kívánja feldobni máris befutott iparegyesítő vállalkozását.

Többet rendelnek a csajok


A repertoár minden elemét szívesen futtatja a tulajdonos. Van néhány olyan kép is, ami Playboy magazin fotóira hasonlít, de a tulajdonos szerint akad köztük olyan is, aminek a láttán még a Hustler magazin Larry Flyntje is elpirulna. Wildemant meglepetésként érte, hogy amellett, hogy rohamosan nőtt a vevőköre, kiderült, hogy a megrendelők 75-80 százaléka nő.

Az egyik vevő élménybeszámolójából kiderült, hogy ez a pizza nem tűri a társaságot. "Akkor rendeltem, mikor a barátaimmal laktam. Újdonságnak számított, de miután megérkezett az étel, kétség sem fért hozzá, hogy kizárólag egyedül fogom elfogyasztani."

A mások kevésbé lelkesedtek ezért a vállalkozásért. Roz Prober, a winnipegi Gyermekvédelmi Szervezet elnöke úgy gondolja, hogy a házhozszállítással pornográf tartalmakhoz juttatják a gyerekeket. A tulajdonos cáfolta, hogy kiskorúaknak értékesítene ilyen pizzát: "Csak azoknak szállítunk, akik igazolni tudják az életkorukat."

Prober erre csak azzal érvel, hogy miután egy nagykorú átvette a Pornó Pizzát, nem ellenőrizhető, hogy az nem kerül-e gyermek kezébe. Wildeman erre csak annyit reagált: "A gyerekek a magazinokon kívül az interneten, illetve televízión keresztül is hozzáférhetnek ilyen témájú tartalmakhoz."