horoszkóp

Nem baj, ha kiszívja, csak élvezze a szexet

2007.11.28. 17:13
Azt már felmértük, hogy mit gondolnak Önök a biztonságos szexről, a hűségről és milyen szexuális szokásaik vannak. Most megtudtuk, hogy mit tartanak taszítónak szexpartnerükben. Kedves önöktől, hogy ezt lehetővé tették.

Megkérdeztük öntől, hogy dugna-e orgazmuskor zokogó nővel, mire ön igennel válaszolt. Persze csak akkor ha benne volt abban a bizonyos 71 százalékban. Természetesen a fenti kérdésen kívül kérdőívünk számos, szex közben idegesítő, vagy külsőleg taszító tulajdonságra is rákérdezett, így most összesítjük önnek a válaszokat. Tanulságos lesz.

Demográfiai adatok

A kérdőívet 12247 olvasónk töltötte ki, de sajnos sokan több mint ezer évesek voltak, így őket szenilitás gyanújával ki kellett iktatnunk. Így jártak azok is, akik annak ellenére megosztották velünk, mint utálnak férfi partnerükben, hogy heteroszexuális hímnek vallották magukat. Végül 9807 főre csökkent a minta.

Kérdőívet kitöltő olvasóink átlagéletkora 31 év, pont, mint a szexuális szokásokat fürkésző kérdőívünk esetében. Nem reprezentatív vizsgálatunkban a nemi megoszlás nem volt kiegyenlített: a férfiak 75, míg a nők 25 százalékban képviseltették magukat a mintában. Olvasóink 65 százalékban felsőfokú végzettséggel és 31 százalékban érettségivel rendelkeznek, a maradék 4 százalékot az általános iskolát és a szakmunkást végzők tették ki. A kérdőívet kitöltő olvasóink 45 százaléka él kapcsolatban, harmada házas, 26 százalékuk egyedülálló. A kérdőívet kitöltők elsöprő többségben kizárólag saját nemükre gerjednek, a biszexuálisok aránya 1,6, a homoszexuálisoké 0,8 százalék.

Büdös szájjal az aktus ellen

Ha szeretné elérni, hogy kiszemelt partnere undorodjon öntől, három dolgot tehet: legyen büdös a szája, a hónalja és legyen nagyon kövér. Esetleg mindhárom egyszerre, bár ennek hatékonyságát nem tudjuk számadatokkal bizonyítani.

Az első három helyezett esetén nem fedeztünk fel eltérő nemi preferenciákat, azonban a dobogóról épp lecsúszott "túl szőrös külső" kategóriában igen. A nők 10 százaléka szereti, 10 százaléka utálja, de a fennmaradó 80 százaléknak gyakorlatilag közömbös, ha nagyon szőrös a partnere. A férfiaknál persze egészen más a helyzet: csupán 4 százalékuk bukik a szőrös nőkre. Nem kell fintorogni: nem véletlen, hogy a szakállas nők nem haltak ki az evolúció során. Mondjuk, ez nem annak 2220 (30 százaléknyi) pasinak köszönhető, akiket roppantul taszít egy szőrös testű szexpartner. De legalább megélnek a kozmetikusok.

A nagy has valamivel a szőrtenger alatt végzett ugyan, de még mindig a többség számára taszító tulajdonságok közé tartozik. Ha valaki túl vékony, vagy nincs rajta izomzat, az leginkább nem számít olvasóinknak.

A pirecing és a tetoválás - bár inkább közömbösek, mint vonzóak -, közelebb állnak a szerethetőséghez, mint az eddigi felsorolásból bármi. Ha pedig választania kell, inkább a tetoválás mint az orvosi fém, hiszen míg az előzőtől csak 19, addig az utóbbitól az emberek 26 százaléka van rosszul. A Velvet olvasók 35 százaléka viszont mindkettőt nagyon vonzónak találja.

A szeretet vezet az orgazmushoz

Ön jól ismeri saját testét? Tapasztalt, önzetlen szerető? Gratulálunk, de ez sajnos nem érdekel senkit. Olvasóinknak az a legfontosabb egy szeretőben, hogy passzoljanak hozzá szexuálisan. Több mint a harmaduk választotta ezt az opciót. A válaszadók negyedének az számít, hogy szeresse partnerét, 11 százalékuknak pedig az, hogy vonzónak találja a másikat.

Harapni szexi

A legsúlyosabb vétek, amit elkövethet az ágyban, hogy nem élvezi, amit csinál. Ennél csak halványan jobb, ha semmit sem tesz, vagy megjátssza magát. Szóval legyen elég a széttárt lábú fadarab pózból, és a falat rengető álsikolyokból, inkább harapjon, de leginkább beszéljen miközben szexszel. Ez ugyanis az a két viselkedésmód, amit leginkább szeretnek olvasóink. De kanyarodjunk csak vissza, hogy mit nem szabad.

A passzivitás, az undorodás a testnedvektől, a gátlásosság és a pornófilmből tanult automatizmus taszítja az embereket. Ahogy az is - bár valamivel kevésbé -, ha valaki sokat problémázik, önző és nincs fantáziája. A bőr kiszívása, a túl sokáig, vagy túl rövid ideig tartó aktus az emberek többségét nem zavarja. Bár nem is szeretik.

Legyen elég mára ennyi emésztenivaló. Következő cikkünkben megtudhatja, mit nem szeretnek olvasóink a férfi, és mit nem egy női szexpartnerben.