horoszkóp

Repülőn élveztek rá egy 21 éves lány hajára

2008.03.19. 12:00
200 ezer dollárt szeretne kártérítésnek az az amerikai lány, aki azt állítja, hogy ráélveztek a hajára a repülőn. A keresetet az American Airlines légitársaság ellen nyújtotta be, szerinte a személyzet nem tett semmit még segítségkérése után sem.

200 ezer dolláros keresetet nyújtott be hétfőn egy 21 éves nő az American Airlines légitársaság ellen. Centava Dozier, azt állítja, hogy egy utas a mellette levő ülésen maszturbált és ráélvezett a hajára – írta a Foxnexs.com.

Az a repülő nem volt ennyire zsúfolt - illusztráció

Dozier, aki családját és barátait ment meglátogatni Dallasból Los Angelesbe, azt állítja, hogy egy üres sorban ült, amikor a repülő felszállt, aztán elaludt.

A keresetben az áll, hogy amikor felébredt, ragadós anyagot talált a hajában és a mellette lévő ülésen egy férfi éppen maszturbált. Dozier azt állítja, hogy amikor segítséget kért a légi utaskísérőktől, és kérte őket, hogy küldjék vissza a férfit az eredeti helyére, de a személyzet nem tett semmit. A légitársaság képviselői fenntartják, hogy megtették, ami az adott helyzetben szükséges volt, és a férfit landolás után le is tartóztatták.