Könyvben emlékezik meg dicső múltjáról Ron Jeremy, a kicsi, kopasz, kövér pornószínész. Az 53 éves pornóikon 1900 filmben játszott és 264-et rendezett. A tanár szerszámára mellesleg Paris Hilton is felfigyelt. És tud valamit, amit a férfiaknak csak egy százaléka.

Februárban jelent meg a rosszhírű pornósztár Ron Jeremy önéletrajzi regénye, a The Hardest (working ) Man in Showbiz ( A legkeményebb (-en dolgozó) férfi a szórakoztatóiparban), amelyben tanúi lehetünk a "Sündisznó" emelkedésének, tüzes nőkkel és hollywoodi éjszakákkal szegélyezett életének.

Hilton melleiért megmutatta

Ki gondolná ránézésre, hogy Ron Jeremy, ez a kövér, alacsony, szőrös fickó, akit rajongói csak Sündisznónak becéznek, a pornótörténelem egyik legjobban fizetett sztárja, aki gyönyörű nők ezreivel bújt már ágyba? Jogosan merülhetne fel a kérdés, hogy hogyan válik egy ilyen alak a pornóipar királyává. Úgy tűnik, a nem túl attraktív külsőt kellőképpen ellensúlyozza 26,76 cm hosszú pénisze és az a szinte egyedülálló képessége, hogy orális maszturbációra képes, vagyis nemi szervét simán a szájába veszi. Ez persze neki könnyebb mint másoknak, ugyanis összvissz 168 centi magas.

Alfred Kinsey amerikai szexuálpszichológus szerint az autofellációnak becézett önleszopásra a férfiak csupán 1 százaléka képes: ehhez az aktushoz ugyanis az átlagnál hosszabb pénisz, és/vagy nagyfokú hajlékonyság szükséges. Az autofellácó egyébként már a filmtörténetbe is bevonult Kevin Smith Shop Stop (eredeti címén Clerks) című filmjében, tanulságos párbeszéd formájában.

Ron Jeremy óriási pénisze egyébként még Paris Hilton figyelmét is felkeltette, aki 2004-ben egy Los Angeles-i partin megkérte a sztárt, hogy láthassa férfiasságát. Jeremy készséggel teljesítette a kérést - Paris melleinek látványáért cserébe.

Az 53 éves sztár tanári és színész diplomát szerzett és kisebb szerepekben a színpadon is feltűnt. A tanári pályával kapcsolatban később úgy nyilatkozott, hogy "még mindig van rá engedélyem, hogy tanítsak, de ha a szülők meglátnának egy gyerekkel, azonnal hívnák a rendőrséget". Pornós karrierje egy, a Playgirl nevű újságban megjelent fotóval kezdődött, amelyet a barátnője küldött be róla. A kép megjelenését követően női rajongók árasztották el leveleikkel és számos megkeresést kapott felnőtteknek szóló filmek készítőitől is.

A Rekorodok könyvének örökös elsője

Ron Jeremy pályafutása során több mint 1900 filmben szerepelt és 264 pornófilmet rendezett, mellyel méltán érdemelte ki a Guinness rekordok könyvében elért első helyét a legtöbb felnőtteknek szóló filmben való szerepléséért. Összehasonlításképpen: a második helyezett John Holmes csupán 384 pornófilmben játszott.

Klikk!

A Sündisznó nevet Bill Margold ragasztotta rá az Olympic Fever (Olimpiai láz) című film 1979-es forgatásán, mikor Ron alulöltözötten, egy motoros jelenet forgatása közben, az időközben támadt hóviharban majdnem megfagyott. Mikor a meleg zuhanyt követően újra megjelent, piros foltok borították, szőrzete egész testén egyenesen előremeredt, mire Margold megjegyezte: "Egy sündisznó vagy barátom. Sétáló, beszélő sündisznó."

Holywoodi álmok

A pornószínész egész életében valódi színész karrierről ábrándozott, de próbálkozásai kudarcba fulladtak. Ugyan kapott kisebb nagyobb szerepeket különböző filmekben (Reindeer Games (2000), Detroit Rock City (1999), The Boondock Saints (1999)), de gyakran, mint például a Ronin című filmben, kihagyták a végső verzióból, mikor a stúdió rájött, hogy ki is ő valójában.

Ameddig könyvének hazai megjelenésére várunk megnézhetjük Scott Gill filmjét, a Pornstar: The Legend of Ron Jeremy (Pornósztár: Ron Jeremy legendája) című alkotást, amely a színész életét dolgozza fel.