Bolgár lányé a világ legszebb segge

2007.11.02. 16:49
A Balkánon teremnek a legszebb fenekek: a Sloggi fehérneműmárka szavazásán a seggrázás mekkájából érkezett versenyző lány és egy román modellfiú nyerte a fődíjat.
Nézze meg a világ legjobb seggeit!

Bebizonyosodott, hogy a Balkán seggben erős: a Sloggi fehérneműcég által három hónappal ezelőtt, 29 országban - köztük Magyarországon is - meghirdetett verseny szerda esti berlini gáláján az első díjat a 19 éves bolgár Krisztina Dimitrova és a 24 esztendős román Andrei Andrei vehette át. A dicsőség mellett fejenként 10 ezer euróval gazdagodtak, manökenszerződést kaptak a divatmárka nemzetközi reklámkampányához, valamint egy évre szóló "fenékbiztosítást", amelyet plasztikai műtétet igénylő balesetekre kötöttek.

Hozzáértő zsűri és netes szavazás

Összesen 45 nő és férfi jutott be a verseny döntőjébe, ahol a hét tagú zsűriben divatszakemberek mellett egy koreográfus és egy pszichológus értékelte teljesítményüket. Ez utóbbi azzal kvalifikálta magát a bírálóbizottságba, hogy hajdan tudományos kutatást végzett a "tökéletes fenék" témájában.

A finálét internetes szavazás előzte meg: ezen döntötték el, hogy az egyes országokban ki az a 10 nő és 10 férfi, aki alfelével méltón képviselheti hazáját. A vetélkedő sikerét jelzi, hogy 15 ezer jelölt jelentkezett a Sloggi felhívására, és fotóikra 130 ezren kattintottak rá, pedig csak feszes nadrágba vagy alsóneműbe bújtatott látványosságok kerülhettek fel a portálra, meztelen fotót nem fogadtak el a szervezők. A házigazda Németország jelöltjei már az első fordulóban kiestek a világversenyből.

Klikk!

Mindenki büszke a magáéra

A női fenék-kategóriagyőztes Dimitrovát pasija nevezte be a versenybe - aki egyébként Bulgária legszebb férfifenekeként szintén indult, de nem nyert -, és bár sokat tesz testrésze ilyen állapotáért, azért legfőképp Isten ajándékának tartja a formáját. A legszebb férfifeneket birtokló román győztes - aki egyébként modellként dolgozik - is kijelentette, büszke erre a testrészére, és sok edzéssel és futással tartja karban. A magyar versenyző, a 28 éves Papp Gábor díjat ugyan nem nyert, de ez nem igazán viselte meg, mert - mint a Borsnak elmondta -, csak heccből tette fel fotóját a verseny honlapjára. Ugyanakkor a fenékszépségverseny náluk családi hagyománynak tekinthető, mivel édesapja évekkel ezelőtt Siófokon megnyert egy ilyet.

A Velvetet különösebben nem lepte meg a balkáni siker: mint tényfeltáró cikkünkben már korábban lelepleztük, Bulgária a legszebb seggek hona, sőt, ezek rázására ott külön iparág épült.