Neten terjed a horvát énekesnő pornófilmje

2004.06.08. 14:11
Horvátország talán legnépszerűbb popsztárjáról házi készítésű pornófilm terjed a világhálón, mely szexuális aktus közben ábrázolja a korábban ájtatosnak hitt énekesnőt. A 11 perc 44 másodperces felvételen Severina Vuckovic pezsgőt locsol és szeretkezik barátjával.
A lakodalmas trance-slágereivel az egyik legnépszerűbb horvát sztárnak számító énekesnő szerint a róla készült home videót - mely szeretkezés közben ábrázolja őt egy ismeretlen sötét hajú férfival - valaki egyszerűen ellopta Vuckovic házimozi kollekciójából. A film a múlt héten bukkant fel az interneten és azonnal felbolygatta a horvát közéletet, leginkább talán azért, mert a 32 éves Severina Vuckovic korábban a tisztesség és a vallásos szerénység mintaképe volt, jelentette a Reuters.

Naiv kérés

Klikk a képre!
"A felvételek a magántulajdonomat képezték. Két évvel ezelőtt készültek, de most valaki ellopta őket " - nyilatkozta az énekesnő a Jutarnji List napilapnak. "Nagyon kérem, hogy akinél a képek vannak, szolgáltassa vissza vagy semmisítse meg őket, hogy semmiképp se terjedjenek tovább. Akinek pedig vannak információi arról, ki lopta el őket, jelentse a rendőrségnek" - tett közzé felhívást a nő.

Terjed

Elsőként az index.hr online lap - melynek neve ellenére nincs köze az Index.hu-hoz - publikálta a felvételeket, később azonban levette azokat. Matija Babic főszerkesztő elmondta, elővigyázatosan csak diszkrétebb jeleneteket mutattak be az oldalon. "Nem akartuk megmutatni a melleit, mást meg pláne nem" - mondta Babic. Azóta egyébként az aktus sokkal kevésbé pirulós részleteiről készített állóképek már régen elterjedtek a világhálón, és a videó is terjed a fájlcserélő hálózatokon.

Perelni fog

Vuckovic bejelentette: magántulajdon elleni vétség és lelki gyötrelem okozásáért készül pert indítani mindazok ellen, akiknek közük lehetett a lopáshoz és a terjesztéshez.

Csisztu cáfolt

Nem egyedi eset a horvát popénekes balszerencséje: három évvel ezelőtt Csisztu Zsuzsa tévébemondóról is felröppent a hír, hogy amatőr pornográf felvételek keringenek róla és Solti Attila sportlövő világbajnokról a világhálón. Az egykori tornásznő az Indexnek cáfolta, hogy ő szerepelt volna a közel 30 perces felvételen.