horoszkóp

Nagy szerszámok, csúszós mellek és a szexi robot

2007.02.26. 23:48
Megkerestük a nyugati és keleti popipar legerotikusabb és legszórakoztatóbb klipjeit: találtunk bikinis csajokat traktoron, bokszmeccsből lett leszbishow-t, szexi robotot, és nyilván a pénz meg a verda erotikus párosítása is beindíthatja az arra fogékonyakat. Hogy kik csinálják a legizgatóbban, arra szavazzanak Önök - Kelet, vagy Nyugat?

A szexszel minden eladható. A zeneipar is remekül használja ezt a tézist a videoklipek elkészítésénél. Helyenként ez a próbálkozás annyira jól sikerül, hogy még a minősíthetetlenül rossz számokat is végighallgatjuk azért a pár perces tömény erotikáért, amivel egyébként csak a szexfilmekben találkozunk. A nyugati popszakmából ezt a jelenséget már jól ismerjük, de kevesen tudják, hogy balkáni szomszédaink is remek példái a vágy ilyen jellegű kiaknázásának. Mint az köztudott, a kelet-európai nők kiemelkedően szexisek, amit a pornóiparban való erőteljes jelenlétük is jól mutat. Aki pedig még mindig azt hiszi, hogy a bolgár nők csúnyák és szőrösek az nem látta még őket a feneküket rázva.

Nagy szerszámok, csúszós mellek és a szexi robot

Úgy tűnik, ha egy nő fúrót vesz a kezébe, szerszámokat kezel és egy traktoron vonaglik, arra a férfi közönség már biztosan felizgul. Az első két versenyzőnk ezt a témát lovagolja meg.


Benny Benassi - Satisfaction


Gergana - Posledna Vecher

Aktusközelben

A következő versenyszám indulói sem szemérmesek, ráadásul most nem csak a férfiak élvezkedhetnek, hiszen a német pasi igazán szexis. Hogy ki imitálja jobban a közösülést, azt döntsék el Önök.


Paffendorf - crazy sexy marvellous


Malina - Strast

Autók+csajok=siker

Míg nyugati versenyzőnk inkább a csajokra, a román csapat az autóra és lóvéra helyezte a hangsúlyt. Mindkettő nagyon csábító, ráadásul keleti szomszédunk refrénje még vicces is. Bár ők nem annak szánták.


DJ Peran - We Want to Be Free


M&G - Gentleman

Annyira gáz, hogy már szép

A következő párosításban a keleti- nyugati harc legkínosabb klipjét keressük. Találkozhatunk Földanyánkkal, ahogyan megálmodtuk, és a világ legszexisebb robotjával is.


Boogie Pimps - Somebody to Love


Mina - Seksi Robot

Álmainkban

A béna pasik is kaphatnak bomba nőket. Ha máshogy nem, egy szülinapi seggrázás keretében.


Armand Van Helden - My My My


Ilian - 4RD

Ha bámulni vágytok

Ebben a körben dőljön hátra, és élvezze a műsort: első versenyzőnk egy leszbishowba forduló bokszmeccset mutat be, míg a következőben Barbie baba magánszámát láthatjuk.


Junior Jack – Stupidisco


Gergana - Kakto predi

Fürdőruhás buli

Végül egy utolsó klisé: a medencepart mindenkiben vágyat gerjeszt, mindegy, hogy rengeteg, vagy csak egyetlenegy veszettül izgató nő táncol körülöttünk.


Aloud - Sex & Sun


Maia & DJ Jivko Mix - Tochka na kipene