horoszkóp

Szexreklámért perel a kéjelgő modell

2008.01.05. 19:25
Egy asszony a kamerák előtt élvezett, még pénzt is kapott érte. Most többet akar, mert állítólag a megbízó nem világosította fel a készülő reklámfilm valós tartalmáról.

Egy westchesteri modell ötmillió dollárra perelte be egykori munkaadóját, a gyémánt kereskedelemmel foglalkozó Szul Jewelry Inc.-t, mert az jogtalanul használta fel arcát kissé pornografikusra sikeredett reklámfilmjéhez. A 37 éves nő ugyan valóban jelen volt a reklám felvételénél, de azt állítja, hogy egy aprócska, vidám jelenetet forgattak le, amelyben egy félénk pasi gyémánttal csábít el egy gyönyörű nőt. Ez lett belőle:

"Azzal még együtt tudna élni, hogy egy vidám, szexis jelenetben szerepel, de az egyáltalán nincs rendben, hogy egy kvázi soft pornóban lássák." - nyilatkozta Kevin Mulhearn a lány ügyvédje a New York-i Daily Newsnak. Ráadásul a nő állítása szerint sohasem írt alá olyan szerződést a Szulval, hogy szabadon felhasználhassák a róla készült felvételeket. Munkájáért az asszony 200 dollár fizetést kapott, de élvező arckifejezését a YouTube-on több, mint tízezren látták.