Óriási népszerűségnek örvendenek a legújabb londoni fitneszklubok, ahol az edzők segédletével bárki elsajátíthatja, hogyan növelhető az orgazmusok száma és javítható azok minősége. A klubot látogató britek a nemi aktust imitálva gyakorolnak, más szavakkal élve: megtanulják bezavarni a macit a málnásba.
A gyakorlat összesen három lépésből áll. Az óra mindig lazítással kezdődik, amely során a betérőknek az edző utasításait követve különböző - a nemi vágy növelését elősegítő - szituációkba kell képzelniük magukat. Az angol életmóddiktátorok szerint ez a rész nem csak a tanítás tökéletes elsajátítása miatt fontos, hiszen egyebek közt fejleszti a tantrikus szextechnikát is, amellyel a partnerek feltámaszthatják a bennük rejlő, régóta szunnyadó szexuális energiát.

Step 2. Step 3.

Következő lépésként az orgazmusképzőkör figyelme a gyengéd érintésekre, egymás simogatására összpontosul: ekkor kezdik el elvégezni azokat a speciális gyakorlatokat (pl. nyújtás, bedőlés), amelyek a férfiaknál az aktus meghosszabbítását, a nőknél pedig a többszörös orgazmus elérését segítik elő. A gyakorlat utolsó fázisában a tanulóknak végül nincs más dolguk, csak az, hogy imitálják az általuk ismert mozgásokat, melyek eddig csak rájuk és hálószobájukra tartoztak. A technikát a szexedzés elmés feltalálója röviden F.A.S.T.E.R.-nek (a Flexibility, Agility, Stamina, Tone, Endurance and Rhythm rövidítése, ami magyarul annyit tesz, Hajlékonyság, Gyorsaság, Kitartás, Hangulat, Állóképesség és Ritmus) keresztelte el. Ez azokat az izmokat stimulálja, amelyek komoly terhelésnek vannak kitéve a szeretkezés alatt - írja az Ananova.

Hálás szeretők

A kielégítésre koncentráló torna kitalálója, Richard Hilton fitneszterme azért különleges, mert "ott a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy különösebb megerőltetés nélkül javítsanak szexuális életükön és ezt nem csak elméleti, de gyakorlati úton tehetik meg". A módszer pedig úgy tűnik, hatásos: az edző elmondása szerint minden negyedik, a kísérleti foglalkozáson részt vett hölgy a torna után azonnal átélte élete többszörös orgazmusát. "Pedig sokan közülük már klimaxolnak." - jegyezte meg Hilton, aki büszke eddig elért eredményeire.