horoszkóp

Görög Zita és Bódi Sylvi a legjobb numerák

2006.12.01. 13:45
A szexlétra legfelső fokán Sylvi és Zita, de azért Michelle se hiányozhat a legjobb numerák közül. A nagypofájú csajok meg jobb, ha belehúznak.

Ha abból indulunk ki, hogy az olvasóink nagy része az alapján döntött, kit döntene le a lábáról és egyáltalán nem vette figyelembe, hogy az illető hölgynek van-e kisugárzása vagy bármi, akkor az eredmény nem meglepő.

Harmincöt hölgy ágybeli képességeit teszteltük elméletben, kizárólag viselkedésük és külsejük alapján (na jó, néhol a személyiséget is figyelembe vettük). Hosszasan kielemezni nem szeretnénk a végeredményt, mindenesetre tanulságos, hogy Önök miképp gondolkodnak.

Az mondjuk értjük, hogy a harmincötödik Kiszel Tündi, úgy tűnik senki nem vágyik különösebben a meleg fiú után rá, vagy senki nem képzeli, hogy Tünde bármire is képes az ágyban. Pedig a látszat gyakran csal, és ez nem egy laza szépségverseny, hanem kőkemény filozofálás. Mindezek ellenére róla még Donatellácska létezése ellenére is nehéz elképzelni, hogy valaha valaki hozzáért volna akárcsak egy ujjal is.

Cini és Dorina suxx

Aztán ott van szegény Cini. Önöknek se nagy mellel, se kicsivel nem kell a művésznő, pedig a volt férje később pornófilmrendezővé avanzsált. Hát az eszükbe se jutott, hogy talán van honnan merítenie ötleteket?!

Az már más kérdés, hogy Anettka, Szandi és Soma csupán néhány pont különbséggel kullog Cini mögött, tehát Önök őket sem akarják különösebben ágyba vinni, avagy őket sem képzelik komoly numerának. Somának szólni kéne, hogy ideje lenne nem csak egyfolytában beszélni a szexről, hanem gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.

Na és döbbenet a köbön következik, mert a második legnagyobb szájú celebritást önök egyáltalán nem tartják jó numerának, amit megértünk amúgy. Galambos Dorináról van szó, aki mostanában kritikán aluli módon viselkedik saját, Én, Dorina című valóságshowjában. Azt leszámítva, hogy ő még Paris Hiltonnál is idétlenebbül jár, Jessica Simpsonnál is jobban nyávog és Nicole Richie-nél is szarabbul öltözködik, kiderül, hogy Önök semmi jót nem néznek ki belőle. A sors iróniája?

Kriszta, Magdi és Réka, Ica mögött

Azt mondjuk nem tudjuk, mi pontosan a bajuk Máté Krisztával, akit külön Önök könyörögtek fel a listára, de szegény elég alulteljesített. Aztán a meglepetés megasztár, Rúzsa Magdi, akit inkább hallgatnának, mint prütykölnének, de ezt ő feltehetően nem bánja. Röhej Rubint Réka teljesítményéből még Bíró Icánál is kevesebbet néznek ki, ami nem csoda, pedig szerintünk Réka lehetett volna jobb is, ha másfelé tereli saját sorsát, ám neki ez megfelelt. Marad a szétturbózott test és az ijesztő mosoly, a többi néma csend, de talán jobb is így.

Bíró Ica se jár tehát még a középmezőnyben sem, pedig szerintünk azért tudhat, és csak reménykedünk benne, hogy nem a mi alulbecsülésünk miatt, de Marsi Anikóról Önök úgy vélik, csak helyezkedni tud jól, dugni nem. Pedig nekünk eszünkbe se jutott volna felrakni szegényt.

Önök a főzőtündér Stahl Juditnak is inkább máshová dugnák a fakanalat. Az viszont kifejezetten meglepő, hogy kedvenc celebnagyijuk, Szűcs Judit nem ment át a rostán. A középmezőny legelején kullog, eszerint szexinek tartják ugyan, de úgy tűnik, csak a képeken. Ez olyan mindent a szemnek dolog lehet Önöknél.

A híradós és a playmate

Várkonyi Andrea, akit szinte minden olvasó (általunk teljeséggel érthetetlennek tartott okokból) őrjöngve követelt, a tizennegyedik helyen végzett. Lehet, hogy Bochkor neve jót tett a hírének, de ezek szerint vagy a női olvasók durvultak be féltékenységükben, vagy a pasik sértődtek meg a rádiós-tévés miatt.

Kicsit blama, hogy a playmate az összes hisztijével és hírnevével, plasztikai műtétjével, feltűnő sztorijaival beszorult a híradós és Gallusz Niki közé, de ilyen kegyetlen az élet. Kelemen Annának már csak ez jut: kurvázhatja magát, amíg akarja, meg kitalálhatja, hogy ő most akkor celeb-e avagy sem, Önök mégsem akarják megkeresni a G-pontját.

Őt követi tehát egy Gallusz, D. Tóth, Molnár-trió a sorban, szoros egymásutánban. Ezek szerint nem sikerült önöket meggyőzni se arról, hogy Gallusz Niki egy igazi vadmacska, se arról, hogy lesz közelebb is a brüsszeli lány, a Való Világ Nagy Ó-jéről nem is beszélve. Lehet, vele az a baj, hogy ő meg már túl sok mindenkinek megvolt.

Királynők a felső tízezerben

Az élmezőnyhöz érkeztünk, hiába várakozik még tizenöt lány a nagy szexlétránál. A sort a luxusból visszacsöppent Dobó Kata nyitja, akit Horváth Éva követ, királynő ide királynő oda, teljes egyetértésben Lenkei Vikivel, aki pedig szintén nyertes. Gryllus Dorka se győzött meg sokakat, tizenharmadik helyéért mi Gesztit okoljuk, persze az is lehet, hogy csak Önök nem látják eleget, mióta Berlinben él.

Béres Alexandra alig nyomta le Gryllust, míg Vámosi Viki sem szigorkodta be magát az önök ágyába, pedig őt se mi találtuk ki. Kapócs Zsóka is a középmezőnyben van, biztos, mert még nem vetkőzött soha le rendesen. Gubás Gabit, lehúzásaink ellenére is elég bájosnak találták, viszont csudamód őt előzi egy paraszthajszállal Csisztu Zsuzsi. Na igen, a válását is imádták, meg aztán tornász is volt, és nyilván házipornós karrierje is sokat lendít a dolgon.

Miért nem a Dundika?

A Fresh lányok együtt a hetedik helyig jutottak, és Önök szerint még mindig Dundika lehet a legjobb numera a playmate-ek közül, ezt mondjuk mi is osztjuk. Azt viszont, hogy mit keres Bálint Toncsi épp lecsúszva a dobogóról harmincöt olyan nő között, akinek a szexuális képességeiről fantáziálunk, nem értjük, de Önök nyilván tudják.

Néhai Michelle Wild ellenben nagyon is helyén van, mi persze lenyomnánk vele Péter Szabó Szilvit, nem úgy ahogy Önök tették, mindenestre ezek után már szinte biztos, hogy javasolni fogjuk a Noxnak, hogy alapítson vallást. A férjcsábító énekesnőt ugyanis csak egy másik férjcsábító, Görög Zita verte le, aki mellett holtversenyben Bódi Szilvy viszi az ágyban a pálmát.