horoszkóp

Madártoll, ragtapasz, és vibrálás 7 órán át

2007.02.22. 17:42
A legpikánsabb, legbolondosabb és legkielégítőbb szexjátékokat válogatták össze olyan áldozatkész újságírónők, akik még a teszteléstől sem riadtak vissza. Itt a lista.

A Woman’s Health magazin munkatársai kiválasztották a szexuális univerzum legpikánsabb, legbolondosabb és legkielégítőbb szerelmi együttléthez használható eszközeit. A hölgyek „kemény és fáradtságos” munkával kipróbálták a termékek széles körét, így megvan a garancia, hogy az olvasók sem fognak csalódni bennük. A termékek kedvesek, sokszor újszerűek, és mindenképpen beindíthatják fantáziánkat. Az öt alapvető kategóriában nyertes termékeket az intim pillanatok különböző fokain vethetjük be, és mindegyik számos lehetőséget kínál, hogy kiéljük vágyainkat.

Nedves és síkos

Az első kategóriába tartozó termékek felölelnek minden olyan, nedvességgel akármilyen módon kapcsolatbahozható anyagot, amely testünk kényeztetéséhez szükséges lehet.

Klikk!

K-Y Intrigue
A síkosító, amely a maratoni együttléthez a legjobb, egy könnyű, szagtalan masszírozó anyag, amely kondom-barát és vízálló. Használata remekül véd a hosszú együttlét esetén fellépő kellemetlen kidörzsölődéstől.

Moist
A legjobb síkosító az anális együttléthez ez a színtelen, szagtalan anyag, melynek spray jellege lehetővé teszi a könnyű és gyors használatot.

Naughty Bubbles
Ami fürdéshez a legjobb. A habfürdőre azért esett a választás, mert egyrészt nagyon szexis, feminin a csomagolása, másrészt a tubarózsa lágyságával kényezteti testünket. Ráadásul még partnerünk nélkül is élvezetes a használata.

Babeland Honey Apricot Body Massage Oil
A legjobb masszázsolaj. Az egymást kényeztető masszírozás jó kiegészítője és az illata sem émelyítő a hosszas simogatás után.

Szexuális kiegészítők

A kategória nyerteseit felhasználhatjuk kedvenc szerelmi játékainkhoz, vagy pajkosan feldobhatjuk vele szerelmi életünket.

Klikk!

Ruff-Lust Kitty Spank-Her Padle
Ez kéjes pofájú rózsaszín cica a legjobb egy kis gyengéd szerelmi pacskolásra. Ha pedig a keményebb mozdulatokat szeretjük, akkor se féljünk használni, hiszen puhaság elősegíti, hogy ne okozzunk fájdalmat partnerünknek.

Decadent Ostrich Feather Crop Ezzel az elegáns külsejű fekete tollal az őrületig fokozhatod partnered vágyát, ha gyengéden simogatod, csiklandozod vele.

All Tied Up Bonding Tape A legjobb eszköz, hogy partneredet egy helyben tarthasd. A szolid fekete doboz olyan ragasztószalag-tekercset tartalmaz, amely nem irritálja a bőrt, ráadásul nem ragad bele a szőrzetbe.

Beszállás a játékba

A következő játékok a legszexisebb lehetőségeket kínálják az előjátékra.

Striptease Kit
Sztriptíz szett. A készlet segít kiigazodni a sztriptíz ősi művészetében, ellát tanácsokkal és eszközökkel egyaránt. Ha rá tudod venni a partnered, ez alapján akár ő is táncolhat neked.

Tantric Lovers Game
Az érzelmi kötődés fokozásához a legjobb a Tantrikus szeretők társasjáték. A játék gyengéd és romantikus és azt ígéri, még a kozmikus energiákat is megérezheted. Ha végigjátszod, az hozzásegíthet a meghosszabbított orgazmushoz, ráadásul nagyobb intimitást biztosít.

Nookii Az újdonságok felfedezésére készült kártyajátékban a lapon található instrukciót követve kell pikáns feladatokat végrehajtani. Ehhez képest a vetkőzős póker kamaszos bohóckodás.

Olvasni szexi

Az alábbi könyvek a maguk kategóriájában a legjobbak a gyönyör tudományának széleskörű megismerésére.

A legjobb "hogyan is...?" könyv
Paul Joannides: Guide to Getting It On (Útmutató a csúcs elérésére) - ez bizonyult a legjobb szexuális útmutatónak, ami segít abban, hogyan jussunk el a csúcsra.

A legjobb történelmi könyv
Charlotte Hill és William Wallace által írt The Collected Erotica (Az összegyűjtött erotika), olyan klasszikusok erotikus írásait tartalmazza, mint Oscar Wide és Henry Miller.

A legjobb intellektuális könyv
Esther Perel könyve a Mating in Captivity (Párzás fogságban), megtanít arra, hogyan tartsuk vágyunkat hosszú ideig annak legédesebb csúcspontján.

A legjobb önsegítő könyv
A The Passion Prescription (A vágy szabálya) Laura Bermantól: a chicagói szexuál-terapeuta írása 10 hét alatt jobb szexet ígér számunkra. Egyik jó tanácsa, hogy maszturbáljunk legalább két percet egy héten.

Érezd a vibrálást

Az utolsó kategória három eszköze a vibrátorok népes családjának három ágát foglalja magába.

Nea
A legjobb pici. A magazin munkatársainak kedvenc darabja. A szép kialakítású, csak nyolc centis játékszer ugyan kicsi, de mégis erős, minden fontos helyet elér, ráadásul az elem 7 órán át bírja.

Doc Johnson Lucid Dream No. 14
A legjobb nagy. A vibrátor mérete ellenére csendes és finom, belseje puha zselés anyag, könnyen irányítható és tökéletesen találja el a G-pontot.

The Screaming O
A legjobb gyűrű. A gyűrű belsejében szintén zselés anyag található, a kidudorodások pedig pont ott ingerlik a hölgyeket, ahol kell.