horoszkóp

Mészáros Dóri félt az idegen pitontól

2008.10.25. 10:15
Vasárnap estig tart még a Motor Tuning Kiállítás a Lurdy házban. A rendezvény megnyitása előtt a Forma-1 szimulátort Rácz Linda, Mészáros Dóri és barátaik tesztelték. A két sztriptíztáncosról azt már tudjuk, hogy autót remekül mosnak, most kiderül, hogy a volán mögött is ugyanolyan vadmacskák-e.

Sztriptízesek szimulálták a száguldást

A Ludry ház a szombatnak számító péntek reggelén még igencsak kongott az ürességtől, amikor a november harmadik hetében megrendezendő Nemzetközi Erotika Expo és Vásár két művészeti vezetője megérkezett a helyszínre. Rácz Linda és Mészáros Dóri egy négyfős Forma-1-futamban vettek részt azzal a profi autóverseny-szimulátorral, amelyet a Motor Tuning Kiállítás látogatói kipróbálhatnak. A lányok ehhez a produkcióhoz kivételesen csak egy ruhadarabot vettek le, a tűsarkú cipőt, de az izgalmak ennek ellenére nem maradtak el.

A szende szöszi és a fekete démon a volán mögött

Hamar kiderült ugyanis, hogy a két modell jól kiegészíti egymást, ha vezetésről van szó. Mészáros Dóri (ő szőke, és erre maga is felhívta a figyelmet), amikor a pálya szélére sodródva kocsijával pördült egyet-kettőt, azt sem tudta, melyik irányba kell továbbindulni. Nem telt bele sok idő, mire az összes többi pilóta lekörözte. Rácz Linda ezzel szemben a mezőny egyetlen férfitagját is hamar maga mögé utasítva uralta a Forma-1 pályát, gyakran kétszáz kilométeres sebességgel száguldva.

Klikk!

Élesben is ugyanez a felállás, a kígyót leszámítva

A lányok vezetési stílusa az életben sem más. Rácz Linda elmesélte, imádja a gyors kocsikat, szereti a száguldást. Mészáros Dóri ezzel szemben nem rajong a vezetésért, de mostani teljesítményét még egy előző napi sokk is hátrányosan befolyásolta. A verseny előtti éjszaka ugyanis egy albínó pitonnal kellett fellépnie egy motoros klubban, a kollégájának számító kígyó, akivel az ilyen fellépéseken szerepelni szokott, azonban éppen túlesett három patkányból álló vacsoráján, így ezúttal nem statisztálhatott a sztriptízműsorban. Helyette egy vadidegen pitont tettek a művésznő nyakába, akinek rögvest ki is kellett lépnie a rivaldafénybe, hiszen kezdődött a műsor.

A verseny után nyeregbe pattantak a lányok

A fellépés végülis zökkenőmentesen lement, de Dóri annyira izgult az idegen, kiszámíthatatlan állat miatt, hogy órákig nem tudott még álomba merülni utána. Kialvatlanul pedig kevésbé jól megy a Forma-1. A fotózásnak azonban még így sem volt semmi akadálya, sőt, a kiállítás rendezői arra is engedélyt adtak, hogy a helyszínen megcsodálható többmilliós, érinthetetlen, beriasztott motorok kivételesen kellékül szolgáljanak. Kattintson a galériára!