horoszkóp

Szado-mazo fotók kerültek elő egy orosz sportolónőről

2008.04.09. 19:10
Kapcsolódó cikkek (1)
Jolanda Csenről, az egykori világcsúcstartó atlétanőről kerültek elő szado-mazo fotók. A sportoló hölgy már korábban levetkőzött a Playboynak. Nem ő az egyetlen sportoló az oroszoknál, akiről meztelen képek készültek.

Megdöbbentő fotók kerültek elő a 46 éves orosz voltatlétáról, Jolanda Csenről – írta a KP.ru. A hölgy már egy ideje bemondóként dolgozik, több tv-csatornánál is megfordult a híradók sportrovataiban. Az egykori hármasugró még 1995-ben egyszer levetkőzött az orosz Playboynak, de most újabb fotók láttak napvilágot. A nyilvánosságra került képeken az ex-világcsúcstartó szado-mazo szerelésben pózol félmeztelenül.

Egy időben a tévésztárrá avanzsált sportolónő eltűnt a képernyőről, akkor arról pletykáltak, hogy Csen gyermeket vár, de amikor újból feltűnt egy másik csatornán, akkor nemcsak a gömbölyű pocak hiányzott róla, de a lábai is csinosabbak voltak, mint valaha. Olyan híresztelések kaptak szárnyra, hogy az orosz tévécsillag egy anticellulitisz-masszázskúrán esett át. Valószínűleg ezután érezte úgy, hogy megmutatja bájait, de feltételezhetően nem a nyilvánosságnak szánta a bizarr képeket.

Klikk!

Csen nem volt hajlandó kommentálni a történteket, sőt a csatornája kiadott egy sajtóközleményt, melyben kijelentették, hogy a sportriporter hölgy nem fog beszélni senkinek a témáról és nem hajlandóak szenzációként kezelni az esetet. „Jolanda felnőtt nő, ő dönti el, hogy miben vesz részt és hogyan prezentálja saját magát." - olvasható a közleményben.

Nem újdonság az oroszoknál sem, hogy a sportolók levetkőznek. Csak az olimpiai bajnokokat tekintve, Julia Csepalova sífutónőről, Svetlana Horkina tornásznőről és Tatiana Navka jégtáncosnőről is készültek hiányos öltözetű képek.