Spriccpartiként hirdették a szervezők azt a szombat éjszakai pornó-esztrádműsort, amelyen több tucat férfi szopatta le magát két lánnyal egy nyilvános szórakozóhely színpadán, míg a vendégek többsége csak kukkolni ment. A Velvet is ezt tette, továbbá megkérdeztük az akció szemlélőit és résztvevőit, vajon miért is nem inkább operába, színházba mentek szombat este. Akadt, aki a házasságát mentette itt meg, más csak tévedésből járt erre, volt, aki mindössze nyitott a világra, de olyan férfival is találkoztunk, aki elismerte: ilyen olcsón egy prostinál se jön ki a pénzéből.

"Megvan az első orgazmus! Lehet jönni! Gyerünk srácok! Gyertek a színpadra!" - invitálja a közönséget az egyidőben kameramannként is szorgoskodó porondmester. A színpadon két lány terpeszt unott arccal egy-egy kempingszéken, várva a következő delikvenst, aki vállalkozik rá, hogy nyilvánosan leszopják. A férfiak többsége vihorászva toporog és sugdolózik, legalább olyan zavarban, mint az általános iskolai klubdélutánokon a negyedikes fiúk, hogy ki meri felkérni Évát a Cherie-cherie lady-re. Ez viszont nem általános iskolai klubdélután, hanem szombat éjszaka egy Radnóti Miklós utcai szórakozóhelyen: épp zajlik az első budapesti Spriccparti.

Öröm férfiaknak, nőknek

A bátrabbak nadrágban lépnek színpadra, határozottan veszik elő a cerkát és tolják a lányok szájába. Akik kevésbé biztosak magukban, még a színpad előtt, a látványból ihletet merítve saját maguk veszik kezelésbe a szerszámot, hogy bevetésre készen álljon, amint felszabadul valamelyik száj a reflektorok fényében. Akkor aztán megvalósíthatják álmukat: 40-50 férfi társaságában megszopathatnak egy nőt és ráélvezhetnek. Azt kapják, amit ígértek nekik a spriccparti kitalálói az interneten.

A lányoknak is színtiszta öröm ez az éjszaka. A szervezők szerint legalábbis önként jelentkeztek az eseményre, sőt egyenesen ők találták ki, mert minden vágyuk, hogy félszáz, ismeretlen, 30-50 év közti férfi spermájában fürödhessenek.

Klikk!

Bankigazgató és kormánytisztviselő a szexpartin

Serbán Marcell, az első budapesti spriccparti szervezője a Velvet kérdésére megerősíti, hogy ő valóban csak emberbaráti segítséget nyújt a lányoknak, akik azért jelentkeztek a pornóoldal szerkesztőségénél, mert Spanyolországban - ahol nagy hagyománya van az ilyen esteknek - lemaradtak egy ilyen attrakcióról. Most szeretnének mindent bepótolni, és erre itt a lehetőség: egyszerre akár több férfin is dolgozhatnak.

Az egyik operatőr bizalmasan megsúgja, hogy egy bankigazgatót és egy kormánytisztviselőt is felfedezett a spriccelni készülő vendégek között. A Velvet nem lát ismerős arcot, csak Kojak hasonmását: a két méter magas, teljesen kopasz, nyakkendőt viselő férfi elsők között akarja megmutatni, milyen is a magyar virtus. Előkapja hát péniszét és játszani kezd vele, de hiába, a cerka nem áll. Ez azonban nem tántorítja el: "No majd a lányok!" - gondolhatja, és irány a színpad. A vöröshajú szexmunkás hölgy mosolyt erőltet az arcára és nekiesik a feladatnak. Nem sok eredménnyel. Kojak egész feje gyöngyözni kezd, miközben rázza-rázza a lány előtt, eredménytelenül.

Orgiával mentse meg a házasságát!

Közben az együtt érkezett Péter és Tímea azt magyarázza a hátsó sorokban, hogy az ilyen szexprogramok feldobják a partnerkapcsolatokat. Ők öt éve vannak együtt és ennyi idő alatt minden megszürkül. "Sok házasságot meg lehetne így menteni, ám az emberek prűdek, ezért olyan sok a válás" - vélekedik a negyvenes Péter.

Az ő titkuk az, hogy megengedik egymásnak, hogy kiéljék titkos vágyaikat. "Sokkal egyszerűbb és tisztességesebb így, mint azt mondani otthon, hogy sörözök a haverokkal, vagy osztálytalálkozóm van" - mondja Tímea.

Amikor Péter külföldön dolgozott, az asszony egy másik férfival hancúrozott odahaza, miközben ura telefonon végig nyomon követte az eseményeket. Tímea azt is elárulja, hogy rendszeresen szexelnek egy másik párral, négyesben. Olyan is elfordul, hogy egyikük csak nézi, amint a másik élvez. Ezen a ponton egy férfi a szomszédos székről lelkesen helyesel, és bizonygatja, hogy Tímea ördög az ágyban: ő tudja, hiszen dugtak már.

Kojak a mellét birizgálja

Közben a színpadon lecserélődtek a szereplők, Kojak viszont továbbra is próbálkozik. Fejét mintha beszidolozták volna. Nem adja fel, stratégiát vált. Amikor egy lófarkas fiatalember arra kéri a másik művésznőt, hogy szopás közben birizgálja a mellbimbóját, Kojak fellelkesül és a következő pillanatban ő is mellét markolásztatja a kolleginával. A hímtagban még mindig semmi élet, pedig Kojak már tangájától és ingjétől is megszabadult, feltárva dagadt bájait és sörhasát. "Vajon lesznek még csodák?" - kételkedik valaki a közönség soraiból.

Amíg Kojak taktikát vált, Tímea és Péter felderíti a spriccpartinak otthont adó klub félhomályba burkolózó, hátsó szegleteit. Egy kabinra bukkannak, melynek egyik oldala üvegől készült, mögötte tehénszerű hölgy részesít éppen privát örömben egy harmincas férfit. Az orális aktuson kívül azt is látni vélik az egy négyzetméteres zugba barátikkal összezsúfolódott kukkolók, hogy a kielégült hím bankjegyeket számol a hölgynek.

Csak nehogy sérvet kapjon

Katt a képre!

Az akció végén a társaság visszaindul a színpad felé, ahol Kojak még mindig nem adta fel, bár többen már aggódnak az egészségéért, nehogy sérvet kapjon az erőlködéstől. Új módszerrel próbál életet lehelni szerszámába. Nyalni kezdi a művésznőt a lábai között, amint azt a vele szemben szorgoskodó férfitól látta. A közönség most először felhördül és kicsit tapsol is, bár nem látnak mindent a színpad előtt szorgoskodó operatőröktől.

Az eseménynek ugyanis minden pillanatát rögzítik, az elkészült filmet később bárki megnézheti az interneten. A férfivendégek jó részét valószínűleg csak ez tartja távol a színpadtól, nem a szemérem. Pedig a szervezők azt ígérik, senkit nem lehet majd felismerni a videón, lévén, hogy csak deréktől lefelé kameráznak. Persze az ellen ők sem tudnak semmit tenni, ha valakit felesége, barátnője a szerszámáról felismerne.

Gábor otthon hagyta barátnőjét

A legfiatalabb korosztályt képviselő 22 éves Gábor nem ezért vacillál, hogy igénybe vegye-e a vöröset vagy a feketét. Ő maga nyitott mindenre, már négyesben is szexelt, de ami itt van, túlságosan új neki. Egyedül jött, barátnőjét otthon hagyta: "Legközelebb talán elhozom" - ígéri a fiú. Azt nem tudja megfogalmazni, miért izgatja a színpadi látvány. Jó, ha egy pasi több nővel hancúrozik, de igazán az jön be neki, ha sok férfi van egy vagy két nővel. "Ha például ötvenen teleélvezik egy lány száját, az az igazi" - jegyzi meg Gábor.

A színpadon ennyien most sincsenek, csak egy huszonéves srác és egy ötvenes férfi dolgozik keményen. A középkorú úr a szexmunkásnő haját cibálva tartja célirányban a szerszámot, miközben vertikális mozgást végez csípőjével. A megtépett lány kezével igyekszik távol tartani magát az élesített fegyvertől, de hiába: előre nem jelzett, alattomos szájbaspricceléssel végződik a párperces kaland.

Kojak feladja a küzdelmet

Kojak kedvét már ez a vadság sem tudja visszaadni. A színpad szegletéből leskelődve ránt még párat a csütörtököt mondott, puha péniszen, aztán feladja. Patakzó homlokát és kopasz fejbúbját megtörölve öltözni kezd. Végül, mintha mi sem történt volna, elvegyül a tömegben, amely tényleg úgy fest, mint egy kultúrműsor közönsége: a bejárat környékét leszámítva nincs mászkálás, rendezett sorokban ülnek, nézik az interaktív műsort, kulturáltan szórakoznak.

Van, akit nem köt le a látvány, inkább pajzán vicclapot olvasgat. "Nem érdekel az egész. Nem tetszik a lány. Itt az Ágiék szoktak táncolni, miatta jöttem ma este, fogalmam sem volt, hogy ez lesz a program" - mondja két lapozás között a fiatalember. Aztán a következő pillanatban kiderül az igazság: valójában kukkoló, aki időnként előkapja mobiltelefonját és képeket készít a színpadi szexről.

Tomi is csak nézelődik, jobban kedveli a partnercserélős swingerklubokat. Járt is egy időben rendszeresen, de aztán lebukott otthon. Belefutott ugyanis barátnőjének ismerőseibe, akik persze befújták a kicsapongáson kapott férfit. A keresztényi nevelést kapott lány azonnal kirúgta, Tomi pedig azóta bűntudat nélkül járja a swingerpartikat. Mint mondja, szexelne itt is szívesen, ha nem lennének azok a kamerák.

Frusztrációra épülő üzletpolitika

De vannak, és hogy mit kaptak lencsevégre, az napokon belül látható lesz a kimaradas.hu nevű weblapon és annak kapcsolódó oldalain. Serbán Marcell, az online pornólap egyik tulajdonosa azt mondja, neki igazából egy forint nyeresége nincs ebből az estéből. Ott van az üzlet benne, hogy az orgiáról készült film gazdagítani fogja az oldal tartalmát. Serbán rendszeresíteni szeretné az ehhez hasonló szexpartikat, így tornászná fel húszererről százezerre az olvasók létszámát. A vállalkozó annak ellenére bizakodó, hogy bár több mint 600-an jelezték e-mailben részvételi szándékukat, végül csak 117-en jöttek el a klubba.

Kupcsik Sándor operatőr szerint mégis nagy jövő előtt áll az internetes vállalkozás, már csak azért is, mert a hagyományos pornófilmeket ugyan tönkretette a dvd-kalózkodás, a nagymamaszex és az állatos pornó még mindig jó üzlet. Na meg az erőszakos pornófilmek - az olyanok is, amelyekben például ötvenen ráélveznek egy lány arcára. "Az emberek többségének anyagi problémái vannak, frusztrációikat pedig ezekben a filmekben élik ki, vagy eljönnek egy ilyen klubba és itt azt tehetnek amit csak akarnak" - sommázza a spriccparti szubsztanciáját két színpadi orgazmus között az operatőr.

Szopás kétezerért

Egy közös fellépésre készülő, háromfős baráti társaság viszont az anonimitásban látja a spriccparti lényegét. "Itt hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatsz. Nem kell, hogy ismerd őket, így mindent megtehetsz" - magyarázzák a hely szellemét. Egyikük sem hozná le a barátnőjét, nem látnák szívesen más férfi intim társaságában, és egyikük párja sem tudja, hogy itt mulat a pasijuk.

"Mindenkinek vannak olyan vágyai, amit még a kedvesének sem mond el. Nem mindig lehet megbeszélni az ilyesmit" - vélekedik Tamás. Szerinte nem csak a férfiaknak vannak ilyen vágyaik. "Ismertem egy lányt, aki azt kérte 25. születésnapjára, hogy 25-en basszák meg egy este. Köztük voltam" - dicsekszik.

"A legjobb pedig az az ilyen kalandokban, hogy a végén nem kell ékszert venni a nőnek. Persze a kurváknak sem kell, de ki győzi azt pénzzel? Kétezerért még a legótvarabb csaj sem szop a kocsisoron" - teszi hozzá. A spriccpartira viszont ennyi a beugró.