horoszkóp

Kiszáradt a szám! Kérem a következőt!

2007.04.13. 12:54
Benkő Dániel ugyan nem énekelt meztelenül duettet Monique Covet-vel, de a lantművész nélkül is megtartották a második budapesti spriccpartit. Vagyis azt az eseményt, ahol önként jelentkező tucatnyi férfi elégíttette ki magát két önkéntes lánnyal. Ezúttal Monique volt a háziasszony, pezsgősüveggel, tejszínhabbal játszadozott, na és persze testi-lelki barátnőjével, akinek végig tele volt a szája. Attila szerint a spriccparti az örök igazság megnyilvánulása, hogy férfuralom van, a nők dolga pedig az, hogy kielégítsék a férfiakat.

Mégsem énekelt duettet Benkő Dániel meztelenül Monique Covet-vel a kimaradas.hu által szervezett második budapesti spriccpartin. Pedig ígérte magát, csakhogy az esemény kezdete előtt fél órával felhívta Moniqueot, hogy a csaja nem engedi el a rendezvényre. Ugyanis veszettül féltékeny a pornószínésznőre.

Még az orgia kezdete előtt elterjedt az is, hogy Győzike pótolja a lantművészt, elvégre ő is énekelt valamikor. Ám a roma showman se bukkant fel a XVI. kerületi panzióban, mert állítólag inkább a Frizbi buliját választotta. Pedig ő is odavan Moniqueért. Az általában szvingerklubként üzemelő panzióban azért tölti a spriccparti önkéntes száműzetését, mert a XIII. kerületi jegyző kitiltotta egész Újlipótvárosból és Angyalföldről a gyehenna tüzére való förtelmet. Mert hogyan is lehetne Istennek tetsző dolog az, amikor többtucat férfi szopat egymás után két meztelen nőt, magjukat pedig a leányok testére, arcára veszejtik?! Hát még ha Monique Covet pornódíva és Kovi pornófilmrendező asszisztál az istentelen cselekedethez!

Kovi egyébként jól felszerelkezve, vegyvédelmi szettnek tűnő kék overálban várta a spermaesőt. Ugyanis nem akart olyan lenni. A pornórendező a spriccelésből olyan dokumentarista alkotásra készült, amilyet még nem csinált.

Szopásra várva

Az eseményre várva magányos pasik lődörögtek a szűkösnek ígérkező panzió két termében és kertjében, miközben izgatottan várták a meghirdetetthez képest elég sokat csúszó rendezvényt. Volt aki, bár kifizette a 2000 forintos belépőt még spriccelés előtt távozott, mert nem találta elég izgalmasnak a kultúrprogramot, inkább moziba ment. A megjelentek zömében harmincas férfiak, akiket a kíváncsiság vagy a jól sikerült korábbi buli hozott ide. Olyan is volt, akinek az első spriccparty nem igazán jött be. Az élvezetért ment, de "pornóforgatást csináltak belőle". Azért mégis kíváncsi volt, ez vajon milyen lesz.

Se vibrátor, se égő gyertya

A hosszas várakozás után végre mozgolódás kezdődik. Tommyboy, az utolsó pillanatban beugrott pótceleb összetereli a csillogó szemű fiatalembereket. Megérkezik a nagyrészt meztelen, testfestékkel díszített háziasszony Monique is, aki abbéli reményének ad hangot, hogy "jól fogjátok érezni ezt az egészet". A megérkező nedvnyelők nyomában körülbelül hatvan férfi tolakszik a színpad felé. Kezdődhet a műsor.

Az eleje kicsit döcögősen indul, a srácok toporognak, a lányok nyalakodnak, Tommy Boy vörösödik. Aztán Monique kicsit oldja a hangulatot: " Mit nyomjak a puncimba? Nincs itt se vibrátor, se égő gyertya, semmi, amit szeretek". Egy készséges fotós persze rögtön felajánlja fényképezőgépét.

Kovi szája szegletében bujkáló mosollyal, kamerával a kezében forgat, Monique pedig kotonnal meggyűrűzött pezsgősüveget dugdos vaginába, tejszínhabos flakonnal és barátnője meztelen, spermától csillogó testével játszadozik. A barátnő, Mary a második budapesti spriccparti egyik fellépője. A másik dolgos száj tulajdonosa Dóri, akire azért esett a választás a nyolc jelentkező közül, mert állítólag férje is élvezni akarta a látványt. Valahol a nézők között feszülten figyel.

Képek csak 18 éven felülieknek!

A csajok művészete abból áll, hogy leszopják azokat a férfiakat, akik nonverbális jelekkel erre utasítják őket. A kommunikációs kód a slicc lehúzása, a gatya letolása illetve a merev vagy lankadó pénisz arc elé illesztése, esetleg azonnal a szájba tolása. A lányok pedig kötelességtudóan szopnak, Monique helyett is, akkor is, ha munkájuknak nagyritkán nincs gyümölcse. Mert sajnos nem mindenkinek jön össze ez az este.

Kikosarazott puhapöcsű

Kedves ismerősünknek, a korábbi partin megismert pókhasú Kojaknak igen. Puha bögyörőjében látszólag nincs élet a szorgos száj- és kézmunka ellenére sem, és már azt hinnénk, ismét felsül a hazai szexbulik állandó törzsvendége, amikor hirtelen felhördül és öntözi a szőkeséget így húsvét után, nehogy elhervadjon.

Akad azonban a spiccparti vendégei között olyan, aki vélhetően nem szívesen emlékszik vissza a ma esti mókára. Az amorf testű, fekete hajú fiatalember csak vizelésre alkalmas nemi szervvel, hiába is dolgoznak rajta félórát a lányok. Nem adja fel, kis pihenő után újra próbálkozna, ám a kamera előtt szorgoskodó hölgy kosarat ad neki: ne haragudj, de nem - hangzik a rideg elutasítás. A kukkolók hangosan felröhögnek, a felsült fickó elsüllyed szégyenében.

Nehéz folyton állva

Nem a szerencsétlenül járt srác az egyetlen, akinek nem jött be az események alakulása. A spriccelés helyett a kertben dohányzó Gábor a többi menekülttel beszélget. Hogy miért nem bent szórakoznak? Azt mondják, még rápihennek. Gábornak nem tetszenek a csajok. "Eléggé le vannak harcolva. Az egyik úgy néz ki, mintha mosónő lenne." Az esemény szerintük egyszerűen rideg. Hogy mivel lehetne feldobni? Először is zenével. De zene nem lehet. Kovi nem akarja. Kicsit nehéz lenne úgy megvágni a filmet. Ráadásul a nyögések és a bőr csattogása sem hallatszik tisztán. Kellene még tompított fény, meg egy kis hely, hogy az ember lásson valamit. Az is zavarta őket, hogy "állva kell lenni".

Persze ellentétes vélemények is elhangzanak. A kivörösödött srác, miután már könnyített magán elmondja, neki nem volt rideg a környezet. Ő ilyenkor egyszerűen kikapcsol. És élvezi.

Női vágyak, idegen farkak

Akárcsak Monique testi-lelki barátnője Mary, aki korábban még az öltözőben elmondta, hogy minden vágya volt többtucat férfit leszopni, csak eddig a sors kegyetlen volt, nem adta meg neki a lehetőséget. Amióta azonban ősszel találkozott a pornódívával, új világ nyílt meg előtte.

Ebbe a világba tartozik, hogy Monique pezsgősüveget dugdosson a puncijába, miközben ő maga vadidegen férfiakat, puha és kemény, kicsi és nagy farkúakat részesítsen orális örömökben, majd élete szerelme tejszínhabot fúj a puncijára, hogy a vállalkozó kedvű vendégek lenyalogathassák onnan.

Monique egyébként nem kaparja ki a szemét annak, aki a nőjéhez nyúl, a jelek szerint nem féltékeny, a pár nyitott kapcsolatban él. Ebbe még az is belefér, egy piros pólós fiatalember - felrúgva a spriccparti alapszabályát, ami szerint csak szopatni és spriccelni szabad - megdugja szerelmét. Csak ő vetemedett erre a szentségtörésre, a többiek maradtak a tradíciónál, az orális szexnél.

Használja a nyelvét

"Ügyes a hölgy, kellemes a technikája, nem kezez, hanem használja a nyelvét" - jellemzi a vélhetően jelen pillanatban is farokkal szájában tevékenykedő leányzót. Aki egyébként nem prostituált, hanem önként jelentkezett bátor hölgy, és minden vágya volt, hogy kipróbálja magát - szögezi le az est szervezője Serbán Marcell.

Attila ezt vitatja ugyan, de csak megérzéseire hivatkozva. Szerinte ugyanis a nők aligha élvezhetik ezt a mókát, még orgazmusuk sincs, hacsak egy mutáció folytán nem a torkukban van a G pontjuk. Pont mint a Deep Throat-ban.

Attila kedveli az ilyen programokat. Egyszer a születésnapját is így ünnepelték, csak épp privátban. Kerítettek egy vállalkozó kedvű nőt, aki nem emocionális, hanem anyagi indíttatásból vállalkozott a mutatványra, nevezetesen arra, hogy Attila és még vagy hét barátja egymás után megszopassa.

Férfinek lenni felelősség

"Jól televertük gecivel az egész estét és az arcát" - nosztalgiázik Attila. A fiatalember volt már nős, de nem azért vált el a felségétől, hogy spriccpartikra járkálhasson, hanem mert megváltozott az asszony. Például nem akart eleget szexelni, amire pedig minden egészséges férfinak szüksége van. Ahogyan spriccpartira is.

"Azért jók az ilyen gangbangek (gangbang: vagyis amikor több vadidegen férfi párzik egy nővel) mert a férfi itt érezheti igazán az erejét, a hatalmát" - magyarázza Attila két szopatás közti szünetben.

"Nincs demokrácia, férfiuralom van!" - összegzi életfilozófiája lényegét a fiatalember, majd kifejti: "A férfinak mindig többet szabad, mert mindig a férfi irányít. Ezek alaptörvények. A nő elsődleges dolga, hogy a férfit kielégítse - tudjuk meg Attilától.

Kérem a következőt!

A fiatalembernek nincs kifogása az ellen, ha a nő is szereti a szexet, de azt már nem tudja elfogadni, hogy a gyengébbik nem tagjai a férfiakhoz hasonlóan félrekúrjanak. Az a férfiak kiváltsága. Ezért nincs helyük a lányoknak a spriccpartihoz hasonló rendezvényeken - vélekedik Attila.

És csakugyan, néhány párocskán és az est főszereplőin kívül hölgyeket nem nagyon találtunk a panzióban. Attilának igaza lehet. Ez itt a totális férfiuralom. Azon percek alatt legalábbis, amíg a hímek párzószerve a szőkék szájában van. De aztán Monique Covet kiadja az új parancsot: "Száraz a szánk, nincs elég sperma! Kérem a következőt! Állványra fel, sliccet le!"
És valaki mindig engedelmeskedik.