horoszkóp

Megélhetésből dugtak az amerikai sztárok

2007.11.08. 19:42
Tudta, hogy Stallone pornóban kezdte, Brad Pitt szexi fenekével került be a köztudatba, Kevin Costnert pedig meglovagolták? Kíváncsiak voltunk, vajon hány hollywoodi sztárt tett naggyá a meztelenkedés. Kiderült, hogy sokat. Annyira, hogy jelen cikkünkben csak a legnagyobb színészekre koncentráltunk. A színésznőket későbbre hagyjuk.

Számos hollywoodi sztár mutogatta már meg magát intim helyzetben, és még a legnagyobb színészekkel is előfordult, hogy kamera előtt szexeltek karrierjük hajnalán. Most kedvenceink meztelen múltjába kukkantottunk bele, akik ráadásul mind keményfiúk. Úgy tűnik nem csak karakterüket tekintve.

Sylvester Stallone - 1970

Sylvester Stallone, későbbi akcióhős, 24 évesen egy The Party at Kitty and Stud’s című hardcore pornófilmben kezdte karrierjét. 200 dollárt keresett vele. Miután Stallone híres színésszé lett, a filmet újravágták, kihagyva a kemény részeket, pedig az eredeti műben állítólag három csajt is elintézett egyszerre. A korai zsengét Italian Stallion néven dobták piacra. A Playboynak adott interjújában a színész anyagi gondjaira fogta a szerepvállalást. "Tudja, ha az ember éhes, megtesz olyan dolgokat amiket egyébként nem tenne."

Jackie Chan – 1975

Bár Jackie Chan már 8 évesen is kapott filmszerepet, 21 évesen mégis egy szexkomédiában kötött ki. A Hua fei man cheng chun, azaz az All in the Family című filmben Jackie egyáltalán nem verekszik, viszont szexel. Azért filmje messze van a pornótól. "31 éve mindent meg kellett tennem a megélhetésemért, de nem gondoltam, hogy ez egy komoly dolog, hiszen még Marlon Brando is levetkőzött a filmjeiben. Az akkori pornófilmek maradibbak voltak, mint amit manapság egy sima filmben látunk." - nyilatkozta a színész.

Robert De Niro és Gérard Depardieu - 1976

Robert De Niro és Gérard Depardieu fiatal színészként egy közös szexjelenetben tűnt fel Bernardo Bertolucci Novecento című filmjében 1976-ban. A film két eltérő társadalmi rétegből származó olasz férfi életét mutatja be a századfordulótól 1945-ig. Közben pedig egy ágyjelenetben ketten játszanak egy hölggyel, meg egy kicsit egymással is. Érdekes, hogy mindkét színész elismertnek számított már ebben az időszakban. De Niro már egy Oscar-díjon is túl volt.

Arnold Schwarzenegger - 1977

Kalifornia kormányzója a kakukktojás felsorolásunkban, egyrészt mert teljes bizonyossággal csak egy homoerotikus cikkfotójáról számolhatunk be, másrészt mert akármilyen kemény pasi is a szerepeiben, az After Dark magazin fotóján láthatóan ernyedt állapotban van. A képe egyébként Robert Mapplethorpe készítette róla, aki AIDS-ben halt meg 42 évesen. A pletykák szerint a római katolikus családból származó testépítő melegpornóban is szerepelt, de konkrét filmje eddig még nem tűnt fel a médiában. Az viszont biztos, hogy a konzervatív politikus ellenzi a melegek házasságát. Schwarzenegger egyébként a fotózás idején már ismert színész volt, egy évvel korábban ugyanis Golden Globe díjjal jutalmazták a Stay Hungry című filmben nyújtott alakításáért.

Kevin Costner - 1986

Kevin Costner karrierje kezdetén, 19 évesen tűnt fel a Sizzle Beach USA című pikáns komédiában, ahol egy malibui lovászt alakít. Tanítványa azonban jobban szeretett rajta lovagolni, mint emlősöket megülni. A film csak tizenkét évvel később 1986-ban került bemutatásra, amikor Costner már híressé vált a Silverado című filmjével.

Brad Pitt - 1991

Brad Pitt 28 évesen robbant be a köztudatba a Thelma és Louise című filmmel. Nem is csoda, hogy kiváltotta a közönség érdeklődését, hiszen miközben Geena Davisszel szexelt, kiderült: van mit mutogatnia.