Szexklubokba hurcolta férje a Star Trek-színésznőt

2004.06.24. 11:30
Jeri Ryan, aki a Star Trek Voyager sorozat Hetes nevű kiborg-bombázójának megszemélyesítője felfedte, hogy ex-férje különféle éjszakai lokálokban több alkalommal is erőszakkal próbálta arra kényszeríteni, hogy idegenek előtt szexeljen vele.
A 36 éves színésznő azzal vádolja ex-férjét, a szenátorságért induló Jack Ryant, hogy romantikus hosszú hétvégék ígéretével New York, New Orleans és Párizs különféle szexklubjaiba hurcolta őt. Állítása szerint "New Yorkban egy nap alatt két helyre is elvitt. Az elsőbe nem voltam hajlandó betenni a lábam - láttam, hogy fülkék vannak benn matracokkal -, a másodiknál viszont ragaszkodott hozzá, hogy bemenjünk."

A vádak egy törvényszéki összecsapásban hangzottak el, mely a válófélben lévő házaspár kilencéves fiuk elhelyezéséért folytatott pere során robbant ki.

Férjének inkább szexrobot kellene

Jeri - aki a Star Trek Voyager sorozat szexis kiborgját, Hetest alakította, legutóbb pedig a Pokolba a szerelemmel! című vígjátékban láthattuk - úgy írta le az említett klubot, mint "bizarr hangulatú hely ketrecekkel, korbácsokkal, és mindenféle, mennyezetről lógó eszközzel." A színésznő szerint férje "azt akarta, hogy szexeljek vele egy másik házaspár társaságában, akik néznének bennünket, de én visszautasítottam. Azt is akarta, hogy akkor csak neki csináljam, és közben megkért másokat, hogy nézzenek bennünket.

Utolsó tangó

Egy másik alkalommal Ryan Párizsban vitte el feleségét valahova. "Beléptünk, és azt láttam, hogy a hely tele van szeretkező párokkal. Nagyon megdöbbentett, sírtam és totál kiborultam, erre azt mondta, a sírás nem áll jól nekem, nem izgatja fel" - tárta fel élményeit a színésznő

A színésznő az élmények hatására elhidegült férjétől, és nem sokkal később el is váltak. A 44 éves Ryan, aki a választásokon republikánus színekben Illinois állam szenátori székéért indul, tagadja a vádakat.