Mi kell ahhoz, hogy élvezzen egy sztriptízklubot? Pénz, mértékletes részegség, és némi helyismereret. És fogdosni általában nem ér.

Illemszabályok mindenhol léteznek, ez alól még a sztriptízklubok sem kivételek. Bár ebben az esetben a szabályokat nem csak a boldog és harmonikus együttélés, de saját testi épségünk miatt is érdemes betartani. "A legfontosabb, hogy ne érj a csajokhoz, vagy a kidobók szétverik a fejed" - nyilatkozta nyersen egy klublátogató olvasónk. Ha pedig nem a kidobók, hát a táncosok biztosan. Judy Nero legalábbis megtette. A DoubleViking szerint ez azért nem ennyire egyszerű. Összeállítottak egy listát, hogy mire kell ügyelniük azoknak a pasiknak, akik úgy döntenek, hogy félhavi fizetésüket elverik a csajokra. Ezekből szemezgettünk.

Virítsd a lóvét!

Nem árt, ha mindig elég készpénz lapul a zsebben. Bár a legtöbb helyen belépőt kell fizetni, ezzel nem lehet letudni a kiadásokat, hiszen a fogyasztás is pénzbe kerül, a lányok bugyijába csúsztatott ezresekről már nem is beszélve. Arról nincs konkrét információnk, hogy a bankkártyát és az aranyórát is elfogadják-e fizetőeszközként, bár vészhelyzetben valószínűleg nem válogatnak.

Előjáték

A sztriptízklub egyike azon szórakozóhelyeknek, ahova tilos józanul betérni, ezért az alapozást már érdemes jóval a megérkezés előtt elkezdeni. Egy bizonyos mennyiségű alkohol elfogyasztása után a lányok is sokkal vonzóbbnak és csinosabbnak tűnnek. Ráadásul sokkal kisebb költségvetéssel megúszható egy kanbuli, ha az italokat máshol szerzik be a résztvevők.

Csak az enyém

Egy másik vendég ölében táncoló hölgy tiltott gyümölcs. Csak és kizárólag a nem túlzottan feltűnő, tapintatos kukkolás a megengedett.

El a kezekkel

A legtöbb helyen tilos hozzányúlni a lányokhoz, vagyis a „mindent a szemnek, semmit a kéznek” – szabály érvényesül. Mielőtt elkezdődne a műsor, érdemes megkérdezni a kidobót vagy a pultost, hogy nálunk engedélyezett a taperolás.

Az első sorban

Ha valaki közvetlenül az első sorból szeretné élvezni a műsort, jobb, ha felkészül arra, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis ilyenkor kötelező pénzzel honorálni a táncosok minden egyes kihívó mozdulatát.

Privát buli

A lista írója szerint nem érdemes igénybe venni a privát szolgáltatásokat. Bár sokan reménykednek abban, hogy az extra igényekkel rendelkező vendégek számára fenntartott szobákban bármi megtörténhet, legtöbbször ugyanazt a műsort kapja a kuncsaft, mint a nagy teremben ücsörgő társai.

A sztriptíztáncosok tipográfiája

Miss Tökéletesség, avagy a Csinos Csaj: bár a teste gyönyörű, táncosként siralmas teljesítményt nyújt.

Friss Hús : általában egy csinos egyetemista lány, aki így próbálja meg összegyűjteni a pénzt a tandíjra.

Vén Szatyor: tizenöt-húsz éve űzi az ipart. Bár valaha bizonyára dögös csaj volt, a sok pia, cigaretta, a három férj és az öt gyerek már megtette a hatását.

Aranybányász: csak a pénzre utazik. Mindent megígér egy kis extra összeg fejében, de soha nem váltja valóra. Főleg a tapasztalatlan klublátogatókra vadászik.

Karrerista Lány: tudja, hogy mitől lehet valakiből jó sztriptíztáncos, megéri a pénzét. A tánc mellett általában dolgozik, és gyereket nevel.

Adj borravalót

Egy sztriptízklubban nem csak lányok dolgoznak. Annál jobb kiszolgálásban lesz része a vendégnek, minél több borravalót kap a vécésnéni és a pultos.

Hárman párban

Vannak olyan vállalkozó szellemű klublátogatók, aki barátnőjüket is el szokták vinni egy ilyen kiruccanásra A táncoslányoknak ilyenkor külön szólni kell, hogy a kísérőt is nyugodtan kényeztethetik.

A pénz a lényeg

Soha nem szabad megfeledkezni arról, hogy ezek a lányok profik és az a munkájuk, hogy minél több pénztől szabadítsák meg a kuncsaftot. "Ha meghívsz egy csajt egy italra, akkor tudd, hogy a lehető legdrágább koktélt fogja választani. Ez a dolga" - osztja meg velünk tapasztalatait olvasónk. A lányok természetesen semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, hogy a vendégek kegyeibe férkőzzenek. A mézes-mázos szavak, az érdeklődő kérdések és a csillogó szemek csak a pénztárcának szólnak és nem a sármos és okos ügyfélnek.

Ne légy irigy

Nem szabad kisajátítani egy lányt sem, hiszen bizonyára sokan vannak, aki szintén szívesen megvizsgálnák közelebbről a portékát. Ráadásul, ha a kuncsaft nem egy lányra veri el az összes pénzét, akkor esetleg az egész kínálatot felmérheti.

Azért vannak a jóbarátok

A haveroknak kutya kötelességük vigyázni a kissé kapatos és kanos barátjukra. A kiéhezett férfiak ugyanis pár feles után hajlamosak egész havi fizetésüket elverni egyetlen éjszaka alatt.

A hazai helyzet

Mivel ezt a szabályzatot az amerikai klubokban szerzett tapasztalatok alapján írták, körülnéztünk, hogy Magyarosrzágon mi a helyzet. Sajnos csak egyetlen szórakozóhely volt hajlandó nyilatkozni nekünk ebben az ügyben. „Nincs belépő. Bárki bejöhet, leülhet egy asztalhoz és kérhet egy italt. Ha megtetszik neki egy lány, akkor kérhet egy saját asztaltáncot. De ha mégsem, akkor nyugodtan elücsöröghet egy pohár sörrel is” - nyilatkozta az egyik budapesti klub munkatársa. A kedves hölgy azt is elárulta, hogy náluk szó sem lehet szexről, bár némi plusz pénz fejében meg lehet simogatni a lányokat és privát asztaltáncot is lehet kérni.

Önnek van jó története?
Ha járt már sztriptízbárban, vagy az ismerőse ismerősétől hallott már valami jó sztorit ossza meg velünk történetét: mire kell figyelni egy sztriptízbárban?