horoszkóp

Döglött szarvassal dugott a fiatal amerikai

2007.03.22. 12:03
Ölt már lovat, hogy szexelhessen vele. Most egy halott szarvast kívánt meg. A bíróság kezelésre küldte a minnesotai férfit.

Bryan James Hathawaynek perverz szokása, hogy halott patásokat kefél. A 20 éves minnesotai lakost most egy döglöttöt szarvassal folytatott szexuális viszony után helyezték feltételes szabadlábra. A fiatalembert a bíróság a Duluth városában lévő Pszichológiai és Szexuális Egészség Intézetébe utalta be. Jim Boughner a kerületi ügyész szerint ez a legjobb hely az államban, ahol megfelelő gyógykezelésben részesíthetik a - adta hírül a Yahoo! news.

Hathaway visszaeső állatmolesztáló. Először 2005 áprilisában ítélte el a bíróság, miután azért gyilkolt meg egy lovat, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele. Akkor 18 hónap börtönbüntetést és két év próbaidőt kapott. A próbaidő megszegésért most újabb 9 hónapra kellett volna börtönbe vonulnia, de a bíróság végül úgy döntött, hogy inkább gyógykezelésre küldi a perverz fiatalembert.

Az ítéletet múlt kedden mondta ki a Douglas megyei bíróság. "Ez a fajta viselkedés nyugtalanító" - mondta Michael Lucci bíró. "Nyugtalanító a társadalom számára, és nyugtalanító a bíróságnak is."