horoszkóp

A sztárok sem dugnak mindig a lépcsőn

2008.05.10. 17:45
Szexuális tévhitek a legnagyobb zöldségektől Hollywoodig. Az önkielégítéstől nem leszünk pattanásosak, Scarlett Johansson csak a mozivásznon kefél szakadó esőben és a pasik is képesek a többszörös orgazmusra.

Ahhoz képest, hogy állítólag ma már felvilágosult világban élünk, megdöbbentő, hogy néhány embernek milyen elképesztően fals elképzelése van a szexről. Hülyeségek és tévhitek hadát lehetne felsorolni a szexszel kapcsolatban, de mi most csak néhányat válogattunk ki az idétlenebbekből - és néhányat azokból, amelyeket a nagy Hollywoodtól kaptunk. A neten végzett kutatásaink szerint az első csoportba tartozik az a hiedelem, hogy a maszturbálás gázokat okoz. Nos, ha ez igaz lenne, akkor ezzel könnyen megmagyarázhatnánk ismerőseink bélrendszeri problémáit, de az igazság az, hogy semmiféle összefüggés nincs a két dolog között. Ugyanígy az sem igaz, hogy az önkielégítés hajhullást és pattanásokat okoz, de a szem csillogását sem csökkenti.

A másik ilyen totális tévhit, hogy ha egy férfi veszít a súlyából, akkor nagyobb lesz a pénisze. Ebből csak annyi a valós tény, hogy ha a pasi fogy, a farok alatt található zsírpárna is összezsugorodik. Ebben a zsírpárnában a pénisz egy része merev állapotban eltűnik, petyhüdten meg még inkább. Ha ez eltűnik, vagy csak egészen kicsire összemegy, akkor a pénisz valóban nagyobbnak fog látszani, pedig igazából ugyanakkora marad, mint volt. Úgyhogy emiatt nem érdemes fogyókúrába kezdeni!

Hollywood lépcsőn és szakadó esőben kefél

Nem ritkán Hollywood is teljesen valószínűtlen dolgokat sugall a szexről, ami után nem csoda, hogy egyre többen érzik úgy, hogy nem kielégítő a szexuális életük. A filmekben például viszonylag sűrűn előforduló motívum a lehetetlen helyen való szeretkezés, amely oly szexinek és vagánynak tűnik a képernyőn keresztül, de velünk a való életben meglehetősen ritkán fordul elő ilyesmi. Valószínűleg az általunk imádott hollywoodi sztárok sem dugnak mindennap szakadó esőben, ahogy azt tette Scarlett Johansson a Match Pointban, mert akkor már jó néhány tüdőgyulladáson kellett volna átesnie, ami nem túl kellemes.

Biztos nagyon kényelmes...

Rene Russon kívül valószínűleg bárkinek csontkovácsra lett volna szüksége egy olyan lépcsőn lenyomott szeretkezés után, amit Pierce Brosnannal produkált a Thomas Crown-ügyben, de ugyanez érvényes Julia Robertsnek a Pretty Womanben látható zongorán dugós jelenetére is. A hollywoodi irreális erotikus jelenetekből kár lenne kihagyni a klasszikusnak számító medencében szeretkezést, amit ha a filmekben látható hévvel csinálna valaki, akkor jó eséllyel kapna azonnali fitymaszakadást. Mindenesetre óvatosan utánozzuk mozis ideáljainkat még akkor is, ha valóban izgató egy vad szeretkezés a nem megszokott környezetben, pihe-puha ágytól messze.

Nem csak a nők képesek sokszor élvezni

Cikkünk végére kigyűjtöttünk néhány érdekes dolgot, amelyet valóban kevesen tudnak, pedig érdemes tisztában lenni velük. Ilyen tény például az, hogy meglepő módon nem csak a nőknek lehet sorozatos orgazmusuk, hanem a férfiaknak is. Persze nem olyan egyszerűen jutnak el egymás után többször a csúcsra, mint a hölgyek, de azért némi gyakorlással a ők is elsajátíthatják az ehhez szükséges technikát. A titok a magömlés kontrolálásában rejlik, amelyet ha megtanul a férfi, akkor átélheti az orgazmust magömlés nélkül, és így folytatódhat az aktus. De például azt is csak kevesen tudják, hogy nem csak a nők mellbimbóját érdemes izgatni, hanem a pasikét is, mert bizony a cirógatás belőlük is ugyanazt a kellemes érzést váltja ki.