horoszkóp

Milyen sportra gerjed, ha igazi férfi?

2008.08.15. 15:32
Kapcsolódók (1)

Ha már úgyis tudjuk, hogy Dravucz Rita a legszexisebb olimpikon, miért ne választhatnánk ki a legszexisebb sportágat? Persze más a szexi férfi és női szemmel, így első körben a pasik véleményét kérdezzük. A listánk korántsem teljes, így ha hiányol egy sportágat, írja meg nekünk. Azért a japán pite dobáló bikini rodeót ne kérje, csak ha videója is van róla.

1. Aerobik

Egy hatezer főt vizsgáló brit kutatás szerint a pasik 70 százaléka az aerobikot szexi sportágnak tartja. Mondjuk ki ne szeretne feszülő cuccban verejtékező fiatal csajszikat bámulni? Különösen, ha még igyekeznek is rátenni produkciójukra egy lapáttal.

 

2. Strandröplabda

Fürdőruha, napfény, feszülő fenék, repkedő mellek. Ezekkel az egyszerű ingerekkel vált a Baywatch a filmtörténet legnézettebb sorozatává, így miért ne lenne esélyes a strandröplabda a legszexisebb sportág címére? Kár, hogy itthon nem népszerűbb.

 

3. Jóga

A már említett brit felmérésben a jóga az aerobik után a második legnépszerűbb sportág lett a pasik körében, 65 százalékuk tartja ugyanis szexinek. És ön?

 

4. Szinkronúszás

A nyers testiség és a meditáció után most helyezzük a hangsúlyt a harmóniára és az összhangra. Ha a csajok az ágyban is képesek azt produkálni, amit a vízben, akkor talán a szinkronúszás is kaphat néhány szavazatot.

 

5. RSG

Állítólag a ritmikus sportgimnasztika is rém szexi, bár ez nekünk eddig nem tűnt fel. Na, mindegy, úgyis ön dönt.

6. Tenisz

A tenisz talán csak Kournikova miatt került a listánkba, talán tényleg vonzóak a keményen küzdő copfos csajok. Mindenesetre B.Khmelnitsky a "The Encyclopedia of Mistakes. Sport." című könyvében azt fejtegeti, hogy a teniszt szexis sportnak minősíteni tévedés. Majd meglátjuk.

7. Műkorcsolya

Jégen piruettező hamvas lányok feszülő ruhában, hajlékonyan. Bájos. De mire lesz ez elég egy ilyen mezőnyben?