horoszkóp

Szexuális segédeszközök: vibrátortól a gázálarcig

2006.12.28. 14:06
A NASA fejlesztette ki a legújabb vibrátorkollekciót - legalábbis ezt állítja Éva az egyik budapesti szexshopban, ahol Guszti bácsi hetente egyszer gázálarcban nézi a bőrös filmeket. Körképünkből kiderül, kik és milyen céllal fordulnak meg a szexboltban, kik vesznek öntapadós bilincset, és miként lehet vibrátorral maszturbálni észrevétlenül a munkahelyen.

- Jó napot, a barátnőmnek szeretnék valamit a születésnapjára, de ötletem sincs, mit. Soha ne volt semmi efféléje...
- Akkor a legjobb választás talán egy vibrátor lenne. Jöjjön, megmutatom a választékot. Keményebbet szeretne, vagy inkább zseléset? Műanyagot? Színeset? Esetleg krómozott fémből? Sokféle van.
- Nem is tudom...

Válasszon méretet!

- Nézze, ez egy egészen új termékcsalád, bőrszerű borítással. Tapogassa meg nyugodtan. NASA fejlesztés. Csaknem olyan, mint az igazi, ugye? És nem sokkal drágább, mint a hagyományos zselés.
- Gondolja, hogy ez jó lesz?

- Biztos vagyok benne. Már csak azt kellene eldönteni, hogy milyen méretet válasszunk. Ha még nem használt effélét a barátnője, nem javasolnék túl nagyot. Ez egy tizenhat és fél centis darab. Tizenhat centi az átlag, ezért gondolnám jónak. De itt van egy hosszabb és vékonyabb.

Klikk!

- Azt hiszem, ez lesz a jobb.
- Javasolhatok hozzá síkosítót? Csak vizes alapút szabad hozzá használni, az olaj tönkreteszi.
- Rendben, legyen az is. Szatyrot kérhetek? Nem átlátszót!

Vihogó tinik, ordibáló olaszok

A fiatalember diszkréten távozik a belvárosi szexshopból, lesz nagy öröm otthon, Éva, az üzletvezető pedig végre elpanaszolhatja, milyen rosszul megy mostanában a bolt, mert telített a piac.

Bár a kívülálló azt gondolná, hogy felettébb izgalmas munka lehet a szexshoposoké, a valóságban azonban az éjszakai portások szervezetében is több az adrenalin. A szexbolti eladók olyan szenvtelenül foglalkoznak vibrátorokkal, gumivaginákkal, felfújható babákkal, bilincsekkel, péniszhosszabbítókkal és a betérő vevők szexuális vágyaival, mint patikus a C vitaminnal és a kalmopirinnel. Egyáltalán nem szórakoztatja el őket a vibrátorkollekció előtt zavartan vihorászó tinilányok fesztiválja; az olasz turistákat pedig kifejezetten nem szeretik, mert zeng tőlük az egész ház, ordítozva végigfogdosnak mindent, aztán rendszerint nem vásárolnak semmit.

Guszti bácsi gázálarcban

Még a hatvanas éveiben járó, gázmaszkos Guszti bácsi is inkább púp az eladó nyakán. A perverz öregúr mindig szegecses bőrszerkóban érkezik, nejlonszatyrában különféle segédeszközökkel, és gázálarcban nézi a bőrös, láncos, gumis fetisiszta filmeket valamelyik kabinban.

A nyugalmazott kertész sosem elégedett, folyton panaszkodik; általában arra, hogy kevés a nyugdíja és nem tudja megvenni a legtrendibb gázmaszkot, pedig nagy szüksége lenne rá. Nem is vásárol soha semmit, csak a filmekkel szórakoztatja magát záróráig.

A vevők többsége azonban konszolidáltan öltözik és viselkedik - ismerteti a hétköznapokat Éva, a pult mögött. A férfiak rendszerint beülnek a videokabinba szórakozni vagy kikölcsönzik valamelyik alkotást.

Árut nem cserélünk

Az árucikkek közül a középkategóriás vibrátorok fogynak leginkább, 3 ezer forintért már egész jó minőségűt lehet kapni - promotálja a kínálatot Éva. Információi azonban csak intuícióra és az elégedett vásárlók visszajelzéseire épülnek: ő maga nem szokta tesztelni a termékeket, mert akkor azokat már nem lehetne eladni, a gyártók, nagykereskedők pedig nem örvendeztetik meg viszonteladóikat termékbemutatókkal. Ugyanezen okból nem lehet becserélni a megvásárolt segédeszközöket sem, de Éva ezek ellenére is kellően képben van, ha ajánlani kell a vibrátorok és más ketyerék közül a tanácstalan vevőknek.

Tudatos vásárlók és bizonytalankodó vevők

Az épp az üzletbe lépő középkorú hölgyet nem kell navigálni: azok közé tartozik, akik pontosan tudják, mit akarnak. Szemrevételezi a vibrátorokat, rábök egy tekintélyesebb darabra, forgatja, nézegeti, majd fizet és távozik.

Vannak olyan vásárlók is, akik kipakoltatják a pultra a fél árukészletet, majd hosszasan siránkoznak, hogy képtelenek dönteni. A választék valóban több értelemben véve is zavarbaejtő, de Éva bárkit szívesen körbekalauzol a tárlaton, ahol mindennek megvan a maga helye, szekciókba tömörülnek az egyes kelléktípusok.

Vibrátor unalmas értekezletekre

Külön vitrinben sorakoznak például a bilincsek. Van köztük egyszerű műanyag, meg bizsuval díszített ékszerhatású, továbbá öntapadós is. Az utóbbival büntetésből akár a konyhaajtóhoz is odarögzíthetjük kedvesünket, ha nem ízlett a vasárnapi ebéd. Éva tapasztalatai szerint a bilincseket többnyire a fiatalabb hölgyek vásárolják szép számmal, ők ezek közül is elsősorban a rózsaszínűeket részesítik előnyben.

Nézzen vibrátorokat!

Szexfüggő nők számára készül a "pillangó", amely voltaképp egy szolidabb méretű távirányítós vibrátorral felszerelt bugyi. Segítségével a hölgyek az unalmas vállalati értekezleteket is örömmámorban vészelhetik át. Amikor épp a gutaütés kerülgeti a nyakán kidagadt erekkel ordítozó főnököt, mindössze egy gombot kell diszkréten megnyomni a beosztottnak, máris útjára indul a gyönyör.

Pénisznövelő és erekció-tartósítő

A kínai mérnökök - mert ugye mondani sem kell, hogy Kína a szexuális segédeszközök iparában is átvette a gazdasági hatalmat - péniszkomplexussal küzdő férfiakra is gondoltak: feltalálták a péniszhosszabbítót. A boldog tulajdonosnak így már csak azt kell begyakorolnia, hogy egy észrevétlen pillanatban felcsatolja az implantátumot, partnerének szemei mindjárt másképp csillognak.

Potenciaproblémákkal küzdő idősödő férfiaknak Éva az erekciós pumpát ajánlja péniszgyűrűvel. A berendezés a levegő kipumpálásával vérbőséget okoz, a gyűrű pedig bent tartja azt a férfitagban - magyarázza Éva a szerkezet működési mechanizmusát. Ő ugyan nem hiszi, de elégedett vevői közül többen úgy tartják, hogy a szerkezet hosszabb távon a méretet is növeli. Ezen állítást azonban tudományosan eddig nem igazolta senki.

Babák férfiaknak, nőknek

A gumibabák a tartoznak a legköltségesebb játékszerek közé. Az élethűbb, tátott szájú gumilányokért és fiúkért 20-30 ezer forintot is elkérnek a kereskedők. A legdrágább baba, amit Éva egyszer eladott, 100 ezer forintba került. Nem is kellett felfújni, a tökéletes illúzió kedvéért pedig fel lehetett öltöztetni. Hátrányos tulajdonsága az, hogy igen nehezen bújtatható el, ha konzervatívabb vendégeket fogadunk a lakásban.