Vajon képes eldönteni egy arc és a mimika alapján, hogy a hozzá tartozó személy éppen sportol, vagy egy zaftos szexjelenet résztvevője? A Velvet a Szánalmas.hu közösségi blogon fedezte fel a szájtot, amelyen bárki kipróbálhatja, milyen mértékben fejlett a szexre irányuló vizuális tudása.
A weboldalon tizenhat arcról kell eldönteni, hogy a gesztus szexuális aktus közbeni megerőltetés vagy valamilyen egyéb helyzet eredménye.

Gyakoroljon!

A játékban való részvételhez minimális angol nyelvtudás szükséges, az is inkább a pár mondatos kiértékelés értelmezéséhez.

Gyermekét cipelő apuka vagy maszturbáló pornószínész?

A képek megtekintését követően a 'szex' és a 'valami más' válaszlehetőségek között kell döntenünk. A Velvet vállalkozó szellemű újságíróinak egyike a tizenhat lehetőségből kilencszer, másikuk tizenkét esetben döntött helyesen.

A játékos teszt kiértékelése nem emelkedik filozofikus magasságokba. Amennyiben túl sok hibát vétünk, a gondos tanács szerint pótolnunk kell hiányosságainkat, s ekkor a "Hmmm, itt az idő, hogy kivegyél egy pornókazettát!" eredményt dobja ki a gép.

Ha ügyesen ikszelgetünk, akkor a "Jó vagy, de még nem eléggé." esetleg a "Nagyszerű. Lehetséges, hogy profi vagy?" eredményeket zsebelhetjük be.

Koncentráló sportoló vagy anális szextől gyöngyöző homlok?

Aki kitölti a tesztet, hamar ráébred a szexuális mimikai eszköztár és az egyéb erőlködésből adódó arckifejezések hasonlóságára. Az autóvezetés, a birkózás, a tetoválás és a testépítés kiváltotta fintorok a teszt tanulsága szerint könnyen összetéveszthetőek egy frenetikus orgazmus kiváltotta arctorzulással.