Kovi igazgatja az első 24 órás pornócsatornát

2006.11.15. 16:16
Reggeltől hajnalig szórakoztatja a nézőket az első magyar IP-tévécsatorna. A pornót nem kedvelő közönségre is gondoltak azért: dalra fakadhat vagy táplálkozhat is a szolgáltatás segítségével. A brazil szappanoperák szerelmesei sem maradnak le semmiről, kedvenc sorozatukat ugyanis későbbi időpontban is megtekinthetik a képernyőn. A pornóprogram összeállításával és igazgatásával Kovit, az ismert pornórendezőt bízták meg, aki magas színvonalú, igényes szórakozást ígér.

Elindult az első 24 órás magyar pornócsatorna. A szextévét internet alapú tévén élvezheti a néző, persze csak ha megrendeli a TVnettől a szükséges technikai hátteret és előfizet a szolgáltatásra.

A pornóért egyelőre nem számítanak felárat, benne van az alapcsomagban, januártól azonban elképzelhető, hogy külön kell majd rá fizetni. Pénzünkért non-stop dugás jön a nappaliba a képernyőn keresztül szerda negyed tizenkettő óta.

Ez volt az a pillanat, amikor Lengyel Tibor, a TVnet igazgatója ünnepélyes keretek között elindította a szünet nélküli virtuális gyönyört Kovi a pornórendező, Coni Ferrera, Sandra Parker és Viktoria Swinger pornószínésznők társaságában.

Bárki dughat Kovi tévéjében

Elsőként Kovi egyik klasszikus produkcióját, a Gyönyörök kertjét vetítették. A sajtótájékoztatónak helyet adó A38 hajó vendégei azonban nem jutottak tovább a főcímnél: a szervezők megkímélték a jelenlévő szemérmesebb vendégeket a hardcore látványvilágtól. Így mindenkinek be kellett érnie a három szilikonos ajkú grácia és az igencsak lefogyott Kovi pózolásával a fotósok előtt.

Annyit még megtudtunk a pornócsatorna promóciós klipjéből, hogy a "legmagasabb színvonalú és a legigényesebb, fantáziadús filmeket" vetítik. Fellélegezhetnek az exhibicionisták is, hiszen korra, nemre, szexuális szokásra és aberrációra való tekintet nélkül bárki szerepelhet a Luxx tévében.

Házasság csók nélkül

Kovi, a pornócsatorna műsorigazgatójává előlépett pornóguru és Lengyel Tibor bejelentették azt is, hogy ők itt most voltaképp házasságot kötöttek - igaz csak üzleti értelemben, épp ezért nem voltak hajlandók megcsókolni egymást az egybegyűltek unszolása ellenére sem.

Inkább elmondták, hogy pályázatot írnak ki a Luxx tévé arcára: olyan hölgyek jelentkezését várják, akik hitelesen, kultúráltan képviselhetnék a pornócsatornát. Szexelnie mindenesetre nem kell a leendő jelöltnek.

A Luxx tévén egyébként zömmel hazai készítésű produkciók futnak, a filmeken túl riportokat és szexszel kapcsolatos magazinműsorokat is láthatnak az előfizetők, akiket nem kímélnek meg a reklámszpotoktól sem.

Vibrátort reklámoznak, kólát nem

Kovi a Velvet kérdésére elmondta, elsősorban a szexpiac szereplői hirdetik majd termékeiket, szolgáltatásaikat; multinacionális cégekre, például üdítőipari vállalatokra, kozmetikai világcégekre, pénzintézetekre nem számítanak. A tévé úgyis jórészt az előfizetési díjakból és az online videotékából tartja majd fenn magát.

Az utóbbi azt jelenti, hogy a néző külön díj ellenében kiválaszthatja a listán szereplő filmek valamelyikét, és ugyanúgy megnézheti, mintha tékából hozta volna ki dvd-n. Fizetni csak a havi számlával együtt kell majd, ebből pedig nem derül ki, milyen produkcióval szórakoztatta magát: a számlán ugyanis csak a filmek darabszáma és a kölcsönzési díj összege szerepel.

Ne csak izguljon, énekeljen is

A pornót nem annyira kedvelő tévénézők is örvendezhetnek, hiszen nincs többé idegösszeroppanás, ha sztrájkba lépnek a villamosvezetők és emiatt lekésnénk a Barátok közt aznapi epizódját. A hagyományos tévéműsorokat (egyelőre 60, később már 200-csatornán) ugyanis 24 órán belül bármikor újra lehet nézni.

Aki pedig énekelni szeretne, megteheti a szintén elérhető karaoke felület segítségével. Lengyel Tibor a Tinédzser lamúrral szerette volna illusztrálni a hiánypótló szolgáltatást, de mivel nem akadt jelentkező az éneklésre, gyorsan kikapcsolta Szandit, és megmutatta, hogyan lehet vacsorát is rendelni a szintén a rendszerhez csatlakozott Netpincér segítségével anélkül, hogy regisztrációval vesződne az ember.

Az IP tévéhez nem kell más, mint egy telefonvonal, valamint a cég által biztosított doboz. Attól függően, hogy telefonálni is akar-e az ember vagy megelégszik az 1-3 megabites kapcsolatot biztosító internettel és a tévével, 10.900 illetve 13.430 forintot kell fizetni havonta. Budapest területének háromnegyedén valamint néhány vidéki nagyvárosban már elérhető a szolgáltatás.