Pornószínház az egyszál bugyis Kirával és a szégyellős fiúkkal

2008.03.18. 21:51
Judy Nero pornóművének szereplőválogatással egybekötött sajtótájékoztatóján csak egy lány jelent meg, a fiúk pedig nem mertek levetkőzni. A mű nem erotikus részeiben állítólag Gáspár Győző, Elvis és NF Kálmán is szerep vállal, de ők sem jöttek el, úgyhogy maradt Kira és egy szál bugyija.

„Hogy kellőképpen erotikus hangulatba kerüljünk, levetkőzöm. De nem itt, és nem most!" - jelentette be Judy Nero azon a sajtótájékoztatón, ami arra volt hivatott, hogy egy pornószínházas darabot ismertessen meg a médiával, amit a közönség a Tavaszi Erotika Parádén tekinthet meg majd. Az eseményre hivatalosak voltak a darab lehetséges szereplői is, akiket a szakmai zsűri a sajtótájékoztató után akart castingolni.

Judy Nero régi nagy álma, hogy színházi darabbal örvendeztesse meg a kultúrára éhező, de pornóra is izguló közönséget. Megcsalók címmel mutatják majd be azt a darabot, aminek rendezésére és szereplőválogatására szabad kezet kapott az expornós. A műsorvezető arról is tájékoztatta az egybegyűlteket, hogy celebekkel kívánja feldobni azokat a jelenteket, amikben nincsen erotika. Így ezt a szereposztást ígérik: a testőr Gáspár Győző, a megcsalt férj NF Kálmán, a nyomozó pedig a Való Világból ismert Elvis. Gáspár Győző nevének feltűnése azért furcsa, hiszen a showman visszavonult, hogy megújult imidzsel térjen vissza áprilisban folytatódó műsorába.

Az egyetlen pályázó egyetlen ruhája - képek

Nero a kétszer harmincpercesre tervezett darabot további felvonásokra bontja, azaz a vicces negyedórákat szexjelentek fogják követni. A közönség így abban az élményben is részesülhet, amint két hölgy szereti egymást a színpadon. A klasszikus egy férfi, egy nő felállás sem fog hiányozni - ígérte a rendező. Judy Nero reményei szerint a zenei aláfestés annyira hatásos lesz, hogy a közönség is vetkőzni akar majd. Amennyiben sikere lesz, további négy helyszínen kerül majd bemutatásra.

Casting minden

A megjelent szakmabeliek ígéretükhöz hűen el is kezdték válogatni a szereplőket, de végül az amatőr, de szerepelni akaró urak úgy döntöttek: a nemzésre is alkalmas szerveiket pusztán a szakma tekintheti meg. A megjelent újságírók így csak egy versenyzőt láttak lengén felöltözve, aki egyszemélyben képviselte a női nemet. Kirát egy tévés stáb is elkísérte, így azonnal egyértelművé vált, hogy az alig húszéves hölgyet egy ügynökség delegálta az eseményre. Miután bugyiig vetkőzött, kiderült, hogy melleit nem azért szabatta át, hogy több munkát vállalhasson, csak így jobban érzi magát.

A sajtótájékoztatón megjelentek azonnal reagáltak a meztelen női test látványára és minősítették is az érdekesebb testrészeket: „Jó popsija van. Mekkora mell!" Kira elmondta, hogy a színpadon egy vékony, barna fiút tudna közel engedni magához, egyébként pedig nem zavarja, ha többen is nézik aktus közben. „A pornószínházban több ember van, mint egy forgatáson. Itt több szövegünk lesz, meg ruhába is kell játszani. Lesz benne színészkedés" - foglalta össze a különbséget a színpad és filmezés között a szerep várományosa. Kira azt is elmondta a Velvetnek, hogy igazából arra kíváncsi, hogy ismerősei mit fognak szólni a darabhoz. „Kiugrás szempontjából meg azt remélem, hogy felfigyel rám valamilyen producer. Szado-mazora nem szoktam menni, meg olyanra sem, ahol a partner nem szimpatikus"- tette hozzá a hölgy a rend kedvéért.