Tizennégy éves diákját rontotta meg a tanárnő

2004.06.29. 13:37
A Marion megyei rendőrség detektívjei letartóztattak egy 23 éves Tampa megyei középiskolai tanárnőt, akit azzal vádolnak, hogy június eleje óta szexuális kapcsolatot folytatott egy 14 éves fiúval. Debra Beasley Lafave-t megrontással és szemérem elleni vétséggel vádolják a sértett 14 éves fiú szüleinek feljelentése alapján.
A Marion megyei hatóságok csütörtökön adtak ki letartóztatási parancsot a Greco középiskola 23 éves tanárnője ellen, miután a fiatalkorú sértett édesanyja feljelentést tett ellene, írja több amerikai híroldal. A vallomások alapján összeálló történet szerint a tanárnő egy héttel az iskola utolsó napja után a 14 éves sértett társaságában a közeli Ocala városba autózott, hogy meglátogassák a fiú 15 éves unokatestvérét, majd mindhárman visszatértek Tampa Bay-be, egy kosárlabda-meccsre. A meccs előtt azonban a tanárnő elvitte őket saját lakására, és míg a 15 éves unokatestvér a lenti nappaliban videózott, Lafaye felvitte a 14 éves fiút az emeleti hálószobájába és orális szexben részesítette. Később, a meccs után, Lafaye megkérte a 15 éves unokatestvért arra, hogy vezessen helyette, ő pedig a hátsó ülésen ismét kielégítette orálisan a 14 éves fiút.

A szomszédok fogtak gyanút

Debra Beasley Lafave
Pár nappal később a tanárnő újra azzal az ürüggyel, hogy elviszi őt kosárlabda-edzésre, az iskola területén lévő lakókocsiban szeretkezett a fiatalkorú sértettel. Június 15-én ismét meglátogatták a fiú unokatestvérét, és miután megint a 15 éves rokont ültette a volánhoz, a tanárnő a hátsó ülésen szeretkezett a sértettel. Két nappal később a dolog megismétlődött, a helyszín ezúttal egy park volt. Az ocalai szomszédok ekkor azonban gyanút fogtak, és értesítették a fiú szüleit, akik felelősségre vonták a 15 éves unokatestvért, ő pedig mindent bevallott. Az unokatestvér szüleinek telefonja után a 14 éves sértett szülei is tudomást szereztek a történtekről, és miután kifaggatták gyermeküket, értesítették a rendőrséget.

"Izgatta a tiltott gyümölcs"

A rendőrség információi szerint Lafave azzal magyarázta különös kapcsolatukat tinédzserkorú szeretőjének, hogy "férjével szexuális problémái vannak", és hogy "különösen izgatónak találja a tényt, hogy amit tesz, az tilos". A 23 éves tanárnő tizenegy hónappal ezelőtt kötött házasságot 25 éves vőlegényével, július 19-én lesz az első házassági évfordulójuk. A tanárnő az esetig szülővárosában és munkahelyén egyaránt közmegbecsülésnek örvendett; az iskola, ahol már két éve dolgozott, a történtek óta felfüggesztette őt állásából.

Debra Lafave 5000 dollár (kb. egymillió-negyvenezer forint) óvadék ellenében jelenleg szabadlábon védekezhet, amennyiben azonban bűnösnek találják, akár harmincévi börtönbüntetés is várhat rá.