Géza még csak nyolcéves, de félméteres pénisze a földig ér. Géza a teste mutogatásával keresi kenyerét. Géza attól gerjed, ha vakargatják a combja belső felét. Géza a Velvet állati szex sorozatának következő főszereplője: ő a budapesti állatkert tapírja.

A tapír kedvesen bugyuta külsejű állat idétlen ormánnyal, aligha kelti fel bárki érdeklődését. De mégis, ugyanis a tapír olyan rekorddal büszkélkedhet, amit soha nem néztünk volna ki belőle: neki van a leghosszabb farka a Földön. Legalábbis testarányához mérten: az átlagosan két méter hosszú állat a maga 40-50 centis vagy annál is hosszabb párzószervével péniszbajnoknak mondható. Az abszolút hosszrekorder ugyan a bálna a maga kétméteres péniszével, de ha azt vesszük, hogy ehhez a bálnánál 30 méteres testhossz jár, úgy ez már mégse akkora teljesítmény.

Félméteres pénisz

A tapír kétméteres testhosszához egyméteres marmagasság párosul, ezekhez az arányokhoz viseli a félméteres hímtagot. Ráadásul, mivel az állat lába is nagyjából ilyen hosszúságú, egy felizgult tapírfarok a földig ér. Ezért érthető is, hogy különleges adottsága ellenére a szexben a tapír már nem bizonyul túl virtuóznak. A tapírnász nagyjából hasonló a lovakéhoz: a hímek például szívesen szaglásszák a nőstények vizeletét, kiszimatolva belőle, hogy vajon fogamzóképes-e választottuk, azután könnyen a lényegre térnek. Semmi különösebb udvarlás, csak minimális előjáték előzi meg az aktust, és ez igazából azért kár, mert egy násztáncot lejtő tapír igazán szórakoztatóan hülyén festene.

Felizgul, ha vakarják a combját

Lapos szexuális életük ellenére a tapírok alapvetően érzéki jószágok, csak nem tudják kifejezni szexuális igényeiket. Szerencsére a Budapesti Állatkert gondozói kitalálták Géza, a nyolcéves tapírfiú legtitkosabb vágyait. Géza, fajtársaihoz hasonlóan imádja, ha vakarásszák a testét. Ilyenkor oldalára dől és még a szemét is behunyja a gyönyörtől. A tapírok legerogénebb zónája a combjuk belső oldala: ha valaki gyanútlanul ezt vakarássza, könnyen szembesülhet a tapír farokrekordjával, ugyanis az állat ettől szexuális izgalomba jön.

Csikó, borjú, malac

Ha a vágyat nem ember, hanem egy fajtárs váltja ki az állatból, 13 hónap múlva jó eséllyel megszületik a tapírgyermek. Bár ez mindenki számára örvendetes esemény, felvet bizonyos nyelvi problémákat: nincs ugyanis konszenzus abban, hogy hogyan is kellene nevezni a kis tapír-utódokat.

Leggyakrabban tapírcsikónakhívják, hiszen páratlanujjú patásról van szó. De időnként tapírborjúnak, sőt, tapírmalacnak is nevezik az ifjú tapírokat. Ez utóbbi nevet alighanem annak köszönhetik, hogy a tapírok kölyökkorukban csíkokat viselnek, ezért némileg emlékeztetnek a vadmalacokra.

Tapír Géza a neten
Ha Géza bárkinek felkeltette volna az érdeklődését, megismerkedhet vele a budapesti állatkertben. Aki fázós és inkább otthon maradna, megkeresheti az iwiw-en, Géza ugyanis aktívan használja ezt a fórumot. Egyedülálló férfiként határozza meg magát, anyanyelvének a magyart vallja, és azt állítja, kifejezetten kedveli a tengerimalacokat, főleg nyersen. Finoman utal exhibicionista hajlamaira, de hozzáteszi: csak kényszerből, kosztért-kvártélyért mutogatja munkaidőben a testét. Szabadidejében naphosszat henyél, néha fürdik és ritkán mozdul ki otthonról. Szexuális szokásairól csak annyit árul el, hogy néha eltűri, ha ismerősei megsímogatják. De mi már tudjuk, ez mivel jár.