horoszkóp

Újabb gagyi erotikus társasjátékok

2008.05.09. 20:50
Előző cikkünkben bemutattunk néhány erotikus társasjátékot, amelyeket kipróbáltunk. Most többek között a Tutti Frutti nevű cégtől kapott darabokkal játszottunk, de ezek is hagynak némi kívánnivalót maguk után. Újfent megbizonyosodtunk a játékgyártók gyér fantáziájáról, aki ugyanis egy ilyen társast kipróbált, az elmondhatja magáról, hogy kipróbálta az összeset.

Sex Hunting 2.

A játékot úgy találták ki, hogy lehet társaságban és kettesben is játszani. Az elején el lehet dönteni, hogy a három körből melyiken folyjon a játék, ezzel meghatározva a feladatok meredekségét. A játéktáblán a különböző köröket más-más színekkel jelzik, ezek segítségével lehet megtalálni a feladatokat tartalmazó színes lapokra nyomtatott füzetben az éppen elvégzendőt. Vagyis lehetne, ha megegyeznének a táblán szereplőekkel, de ezt azonban csúnyán elrontották, mert a legbelső és a középső kör színeit összekeverték a füzetben. Így könnyen előfordulhat, hogy valaki naivan nekikezd a középső körnek, hogy egy mérsékelten durva játékot játsszon kedvesével, vagy barátaival első feladatként egy vad szopással indíthat. Ha rájöttünk a nyomdahibára és már tudunk mihez alkalmazkodni, akkor kezdődhet a játék, amely kettesben meglehetősen unalmas lesz, társaságban azonban sokkal szórakoztatóbb.

Főleg azoknak ajánlható ez a játék, akik még 20 éves korukra sem nőttek ki az üvegezésből, de azt már kissé unalmasnak találják. Bulizós kamaszok maradjanak továbbra is a szobában körbeülős pörgetős játéknál, mert ez a társas nekik kissé drága. A társasjátékhoz jár egy DVD lemez, amelyen azt kívánták bemutatni, hogy mások hogy játsszák a játékot. Megtekintését semmilyen körülmények között nem ajánljuk, mert így nemhogy a játéktól megy el az ember kedve, de még a szex gondolatától is kirázza majd a hideg. Hihetetlen gagyi, még egy pornófilm-paródiának is rossz. A szereplők mesterkélt mozdulatokkal isszák a BB pezsgőt, ami valószínűleg ennek a remekműnek a főtámogatója volt, de sajnos ebből csak Zs-kategóriás pornósokra telt.

A feladatokkal az a legnagyobb baj, hogy elcsépeltek, unalmasak, fantáziátlanok, de legjobb esetben is csak kicsit viccesek és semmiképpen nem vágykeltőek. Ruhában lovagolni a másikon szexet imitálva egy picit is normális szexuális életet élő ember számára nem nagy izgalom, a másik testének mézzel való bekenése pedig egyenesen gusztustalan és ragacsos. A „nyald meg párod hátát” és hasonló feladatoknak neki sem kezdtünk, mivel még az időt is sajnáltuk rá. Ezeknél a fent említett tinédzserek fantáziadúsabb feladatokat találnak ki.

Sextivity

A szex és a nevetés nem zárja ki egymást, sőt. A Sextivity készítőinek biztosan ez járt a fejében, amikor a szex-szerelem témakörre szorítkozva továbbgondolták a klasszikus Activityt. Bár a Sextivity elnevezés sokat, de legalábbis az eredeti Activity kérdéseinél meredekebb feladványokat sejtet, a kártyákon némi csalódással szembesültünk az olyan nem túl fantáziadús feladatokkal, mint a „plátói szerelem”, a „megcsalja a férjét”, vagy a „meleg” (a készítő helyesírására most nem térnénk ki, de a „night klubb” vagy „mazoista” kicsit bántotta szemünket).

Azt sem értettük, hogyan kerülnek kosárlabdázó figurák a játékkártyákra és egy komoly hiányosságra is felfigyeltünk: miért hagyták ki a homokórát? A tábla is lehetne hosszabb, az állandó körbe-körbe lépegetés unalmas és tulajdonképpen cél sincs. A játékszabályok a hagyományos Activityhez hasonlóak, csak itt szexhez kapcsolódó feladványokat kell lerajzolni, elmutogatni és elmagyarázni. A játékszabály szerint minden egyes helyes megfejtés nyereménypontot ér, ami után aztán zálogtárgyakat (ruhadarab, csókok) gyűjthetünk.

Klikk!

Érzékek Birodalma

Az Érzékek Birodalma körültekintően kitalált játék. Talán túlságosan is körültekintően. A felszereléshez tartozik egy rakás kártya, forgatható mutatók, jegyzetfüzet, homokóra, szemkendő és masszázsolaj, na meg egy vibrátor cserélhető fejjel. Ha mindez nem lenne elég, van még itt egy csomó megjegyezendő ikon. A hangjegyre lépve például dalolni kell a partnerünknek. A játék tesztelésében résztvevő pasinak nagyjából itt lohadt le a lelkesedése, mondjuk, a partner sem egy Amy Winehouse, az biztos. Persze a játék csak elsőre tűnik bonyolultnak, bár ha annyira ittasak lettünk volna, amennyire a gyártó javasolja, tuti nem kezdünk bele az egész macerába.

Röviden a játék lényege, hogy számos erotikus, ön- és társismereti feladat megoldása után kuponokat nyerhetünk, melyeket a következő hónapban lehet beválltani. Így a napokban még jár nekem egy "forró habfürdő és gyengéd beszappanozás", meg egy "szenvedélyes játszadozás álarcban". Hurrá. A helyenként erőltetett feladatok ellenére élveztük a játékot, de ennek nem volt sok köze az erotikához. A pasi folyton a masszírozó mezőkre hajtott, a szembekötéses feladatok pedig hangos nevetésbe fulladtak. Egyszer jó móka volt.

Klikk!

Lust Date

Gondolkoztunk, hogyan lehetne variálni a szexi feladatokat tartalmazó kártyákból álló alapjátékot, amellyel már sokadjára találkoztunk. Talán azzal, ha speciális növények vetőmagjait csomagolnák a játékba, amely az ablakba elültetve idővel dildó formájú termést ad, aztán azt lehetne tesztelni a kártyán található feladatok alapján a partnerrel. De amíg ez nem jut egyik játékkészítőnek sem eszébe, addig maradnak a kártyák. "Válaszolj néhány kérdésre, amit párod tesz fel. Mindenképpen szexszel legyen kapcsolatos." Hát ez pszichodráma kurzus? "Sugdoss erotikus szavakat a párod fülébe." Jó, és akkor mi van? Persze ott vannak még az ajándékkártyák, például: "Kaphatsz egy erotikus fehérneműt." Szuper, hogyan? Szeretünk fehérneműt kapni. Valójában lehet, hogy ez a játék tényleg csak azt adja, amit az elnevezésben ígér: Készülj fel egy buja randira. Amit a kártyák alapján nem tudunk meg a felkészüléshez, azt még mindig elolvashatjuk valamelyik női magazinban. Ami a játék tesztjét illeti, néhány feladatot tisztességgel végrehajtottunk, de hamar eluntuk.