horoszkóp

Erotikus büntetés Tera Bonddal és Sebeők Jánossal

dr
2008.04.07. 20:55
Kapcsolódó cikkek (1)
A Diktátor zenekar szado-mazo klipet forgatott a hétvégén, Tera Bonddal és Sebeők Jánossal. A forgatókönyvet a helyszínen találták ki és az is kiderült, hogy családi vállalkozásról van szó. Derzsi Vezér lánya Tera Bond, aki Sebeők János barikája is egyben. Nem csak szerepelni furcsa ebben a történetben, de belegondolni is.

"Ha nagyon begerjedek, az egész stábot kiküldöm és kész" – mondta Sebeők János, akinek a szexuális életébe még nem jutott eszünkbe belegondolni. Most sem kockáztattuk meg ezt az elméleti utazást, inkább meditáltunk egy keveset, hogy kiürítsük az elménk.

Minden úgy kezdődött, mint a mesében: Derzsi Vezér barátaival alapított egy zenekart, ami több mint húsz éve Diktátor néven ontja a slágereket. Mivel a Heavy Metal stílus ma is sikeres, arra gondoltak a zenészek, hogy extrém klipet forgatnak, a Nem leszek állat a kertedben című számukhoz. A készülő videóklip főszereplője pedig nem más, mint Derzsi Vezér lánya, Tera Bond. Hogy fokozzuk az izgalmakat, eláruljuk, hogy nem önmaga szórakoztatására vonaglik majd Bond a klipben, hanem Sebeők Jánost igyekszik elkápráztatni tehetségével.

Egy forgatás képei!

A történet a következő: Sebeők véletlenül szembesül azzal, hogy imádott kedvese, Tera Bond nem egy házitündér, hanem egy céda. Azaz kettős életet él az asszony, és pluszban rajong a szado-mazoért. Sebeők először vigasztalhatatlanul szomorú lesz, később azonban megbocsát az asszonynak, és ismét békében szeretik egymást lánc és póráz és bilincsek társaságában.

Sebeők bár nem tartja magát egy rockos személyiségnek, “de a szerkói megvannak, ami lehet, hogy az elnyomott tudatalattijára utal”. A művészt, mikor arról kérdeztük, kedvese az egynevű Erika, mit szól ehhez a felkéréshez, csak annyit mondott: ”még nem tud róla, de majd felnő az ilyen helyzetekhez.” A polgári foglalkozását tekintve újságíró - azaz a Magyar Nemzet munkatársa - , elmondása szerint csak akkor vállal el egy felkérést, ha a gyomra azt mondja: jöhet. Sebeők ebben a forgatókönyvben nem talált kivetnivaló, és Tera Bondot egyébként is kedveli, hiszen a barikája.

Apu megvilágítja a puncit

“Ez a klip az emberi jogokról szól, amiért János harcol és Diktátor zenekar is” – mondta Derzsi Vezér, aki először nem volt elragadtatva attól, hogy lánya ilyen szakmát választott magának. „Ha már így van akkor, mint szülő segítem a gyerekem” – tette hozzá beletörődve. Miután a családi szolidaritást megértettük, belepillantottunk a forgatásba, ami egy lakópark másfél szobás lakásában zajlott. A elsötétített szobában Sebeők a zenére vonaglott, hol Tera Bonddal, hol nélküle, és a refrént annyiszor elismételte, hogy beleégette az agyunkba. Tera Bond viszont attól tartott a legjobban, hogy Erika kedvesét testsúlyával agyonnyomja.

A spontán forgatókönyvbe Sebeők olyan elemeket csempészett bele, amelyek szerinte az ő humorárának elvontságára engednek következtetni. Ilyen volt például, hogy Bonddal egy szépirodalmi művet szedetett elő, mert ő szívesen bújná azt, miközben kedvese próbálja kiengesztelni. Látványában nem volt felejthetetlen az élmény, viszont a késztermékkel még nem szembesültünk. A legszürreálisabb jelenet vitathatatlanul az volt, mikor Derzsi Vezér a világosító szerepét játszott, és lánya szaporítószervét igyekezett fényárba úsztatni. A tényleg családias hangulatú forgatást nem zavarta meg senki, csak néhány lakó szemöldöke kerekedett kérdőjellé, mikor a résztvevőket érdekes ruhában a gangra cipeltük fotózni.