horoszkóp

Kivágták a nudisták fűzfáit a teknősök miatt

2007.03.29. 15:18
Gátolta a teknősök szaporodását a füzek árnyéka, ezért kivágátk a vákat. Így viszont a kívánós wisconsini nudisták nem tudnak hova bújni.

Eltávolították a fűzfákat egy wisconsini város nudistastrandjáról. A felelősök remélik, hogy ezzel elősegítik a teknősök szaporodását és ezzel egyidőben csökkenthetik az emberekben a vágyat, hogy a fák alatt szexeljenek- adta hírül a The Examiner.

Mazomanie nudista strand

Az állam természeti erőforrásokat védő testülete megállapította, hogy a napfényre vágyó teknősök egyre kevesebb fészket raknak, mert a fűzfák árnyéka elveszi a tojások kikeléséhez szükséges meleget.

Miért kell a teknősöknek a meleg?
A legtöbb teknősfaj nemét a tojást ért hőmennyiség dönti el a kikelés előtt; a magas hőmérséklet nőnemű, az alacsonyabb hőmérséklet hímnemű teknőst eredményez.

Madison városában a Wisconsin-folyó mentén 50 éve működik a Mazomanie nudistastrand. Steve Colden, a területért felelős vezető a The Capital Times of Madison-nak elmondta, hogy a fűzfák vonzzák a dugásra vágyó embereket, viszont a teknősöket taszítják.

Bob Morton, a Naturista Bizottság ügyvezetője nyilatkozatában elmondta, hogy a nudisták a döntést tudomásul veszik, sőt támogatják, hiszen ha nyilvánvaló szexuális tevékenység folyik a parton, az veszélyezteti a strand szellemiségét is. A naturisták ugyanis tudják a különbséget a nudizmus és a szex között. Morton azt kívánta, bárcsak mindenki tudná.