horoszkóp

Csináljunk pornót a Szomszédokból!

2008.07.18. 18:45
Kapcsolódók (1)
Szomszédok? Kontroll? Sátántangó? Mi adunk néhány tippet, de találja ki ön, hogy melyik magyar filmből lehet jó pornó.

Vágási Feri Jutkát reszeli, a csikorgó ágytól zeng a panel. Felcsendül a főcímzene, egy lökés, Feri elmondja lesújtó véleményét a mai kotonok minőségéről, Csűrös Karola premier plánban a köcsögökről beszél.

Nem lenne szép? Igazi magyar pornó a Szomszédok még élő, eredeti szereplőivel, eredeti helyszínen, átdolgozott bölcseletekkel. Vagy? Ön tud ennél jobbat? Milyen magyar filmből vagy sorozatból csinálna pornót? Írja meg, és ha klassz, megszavazzuk.

Na, ez meg hogy jött?

Nem újdonság, hogy mennyire trendi pornót csinálni a menő hollywoodi filmekből. Már a 90-es években megjelent a Penetrator, amire a kormányzó úr bizonyára a mai napig büszke, néhány hete pedig az Indiana Jones legújabb átdolgozásában izgulhattunk repülő műfarkakra. A magyar pornósok sem tétlenkednek, tavaly Kovi tarolt a Porn Warszal, majd egy fiatal csapat a piacra dobta az Ötödik elemet, kicsit máshogy.

Dr. Jones

Plasztikcicák

Uglee nevű kedves olvasónk felhívta figyelmünket, hogy azért akad pornó magyar mainstreamből is. Az Üvegtigrisnek, például van pornós feldolgozása, méghozzá a Plasztikcicák. Szóval bocs. De ettől még nyugadtan ötletelhet.

Mint már utaltunk rá, nyáron több időnk van gondolkodni, így rádöbbenhettünk, hogy nem sok magyar filmet láttunk még pornóként forgatva. Egyik kollégának azonban meglepetésünkre egy kész forgatókönyv lapult az agyában. Íme a Farokkontroll:

"Szexi, visszafogottan felöltözött csajok állnak a mozgólépcsőnél, a jegyeket ellenőrzik. Nincs jegy? A büntetés szopás, aztán lehet metrózni. Ha valaki nagyon rossz, és rendszeresen próbál lógni, akkor azt egyszerre több lány bünteti. Persze van egy-két élelmes utas, aki alapból álló farokkal és feltartott kézzel érkezik a mozgólépcsőhöz. Itt egy szellemes csavar áll be a történetben, mert a repetázni vágyó bliccelőket másodszorra már Geronazzo Mária veszi kezelésbe. Még tízezrediknek sem kell lenni hozzá."

További ötletként elhangzott egy hét órás pornó a Sátántangóból, amiben csak egy ejakuláció lenne, az is a végén, és felmerült Bacsó Péter De kik azok a Lumnitzer nővérek című filmjének átdolgozása is. Itt úgyis a film 86 százalékában esznek, majd írnak róla. Ezt az időt szexre is fordíthatnák, és utána írnának róla. Bódy Gábor Pszichéje is csodás pornófilm lehetne, nem lenne nagy különbség az eredeti és a pornóváltozat közt, csak épp az utóbbiban látszódnának a genitáliák.

Sátántangó

Aztán ránéztünk a pornó hírek Mekkájára, a Flesbotra, és lelohadt a lelkesedésünk, mert kiderült, hogy már a sorozatok pornósítása fut. Jött a koncepcióváltás. A kertévés sorozatokkal nem lenne nehéz, hisz a Jóban Rosszbanhoz már eleve adott Michelle Wild, a Barátok köztben, pedig a Tilda nyújthatna hatékony segítséget. Legalábbis a régi. Ő már úgyis forgatott ál-szexfilmet, az új viszont szégyenlős lenne egy jó pornóhoz. A főszerkesztőnk azonban ezen a ponton lezárta témát, szerinte ugyanis ezek a sorozatok eleve pornónak készülnek, csak az ORTT miatt mindig a vágott verziót adják le.

Erdélyi Tímea