horoszkóp

Kamaszok erőszakoltak meg egy brit tinilányt

2008.01.30. 19:30
A rendőrség öt brit fiút tartóztatott le egy kamaszlány megerőszakolásáért. Az esetről videófelvétel készült, és valószínűsíthetően a lány osztályfőnöke is tudott az esetről.

Öt kamasz fiút tartóztattak le a London agglomerációs körzetében fekvő Croydonban, mert szexuális aktusra kényszerítettek egy tinilányt. A 13-15 év közötti elkövetők tettükről mobiltelefonnal videó felvételt is készítettek. Ez buktatta le őket.

Egy felháborodott szülő megmutatta a felvételt a Guardian helyi munkatársainak, akik azonnal értesítették a rendőrséget. A férfi a lánya mobilján akadt rá a videóra, melyen egy fiatal, iskolai egyenruhát viselő lányt kényszerít közösülésre két fiú. Az egyik fiú szintén iskolai egyenruhában a másik tréningruhában és pólóban látható. A felvételen tisztán kivehető, ahogy a lány könyörög a fiúknak, hogy hagyják abba, amit csinálnak, mire támadói nevetve erőszakoskodnak tovább. Arról nincs információ, hogy ha a felvételen csak két tanuló látható, miért öt kamaszt tartóztatott le a helyi rendőrség. Bár az iskola dolgozói tagadják, a tett helyszíne feltételezhetően az iskola játszótere volt.

A felvételt feltáró szülő szerint nemcsak a lánya rendelkezik a felvétellel, hanem az iskola több tanulója is, a gyerekek ugyanis egymásnak küldözgették a videót, sőt egy ideig a You Tube-on is elérhetővé tették a bűncselekmény bizonyítékát. Pont ahogy a dóci fiú esetében, aki saját macskáival szexelt. A Guardian munkatársai valószínűsítik, hogy a megerőszakolt kamaszlányról a gyerekeken kívül a lány osztályfőnöke is tudott, de nem jelentette az esetet rendőrségnek.

A croydoni önkormányzat szóvivője elmondta, hogy roppant szigorúan veszik ezt az ügyet, amelyben jelentős előrehaladást értek el, de a nyomozás lezártáig még nem hoznak nyilvánosságra részleteket.