horoszkóp

Merevedést okoz a záptojás szaga

2009.03.04. 15:20
Olasz tudósok bebizonyították, hogy a tojás rothadása során olyan gáz szabadul fel, amilyet az ember idegsejtjei is szoktak kibocsájtani, amikor rájuk tör a nemi vágy. A kénhidrogén ellazítja az izomsejteket, fokozza a véráramlást, így biztosítja a merevedést a péniszben.

Erekciót idéz elő a záptojásból feltörő bűz - a nápolyi kutatók hosszú munkájának ez a megállapítás lett az eredménye. A tojás rothadása során ugyanis kénhidrogén szabadul fel, amilyet az ember idegsejtjei is szoktak kibocsájtani, amikor rájuk tör a nemi vágy. Ez a gáz ellazítja az izomsejteket, miközben fokozza a véráramlást, így biztosítva a merevedést, írja a The Sun.

A bizarr felfedezés most sokkal hatásosabb gyógyszer előállítására ad lehetőséget, mint a Viagra, a kis kék tabletta ugyanis a felhasználók kétharmadánál vált csak be. Az olasz tudósok kísérlete folyamán nyolc olyan ember merevedésre képes szöveteibe juttatták be az anyagot, akik nemváltoztató műtéten estek át, az eredmény pedig önmagáért beszélt.

Giuseppe Cirino, a program vezetője szerint így már bizonyított, hogy a kénhidrogén valóban szerepet játszik a pénisz merevedésében, és ez a felfedezés a jövőben rengeteg potenciazavarral küzdőnek jelent majd segítséget.