horoszkóp

Erőszakos vetkőztetés Tommyboy chippendale show-ján

2008.04.06. 21:20
Kapcsolódók (1)
Nagyjából elégedett volt a közönség a szombat esti chippendale show-val, aminek Tommyboy „csak” a műsorvezetője volt. A Lurdy Ház Renegade nevű szórakozóhelyén szervezett partin az egyetlen celeb VV Ágica volt, aki mellesleg nagyon szégyenlős. A fiúk vetkőztek a lányokat pedig vetkőztették ha akarták, ha nem.

Lézershow, jó zene és sikítozó nők jellemezték a Tommyboy nevével fémjelzett szombat esti chippendale show-t, amin a Való Világ táncosfiúja műsorvezetőként vett részt. A macsó fiatalember a csütörtöki Pornó Oszkár sajtótájékoztatóján nyújtott teljesítményéhez képest meglepően összeszedett volt és úgy tuningolta a hangulatot, mintha ez lenne a szakmája. Nagyon nehéz dolga nem volt, mert a lelkes nézőközönség már egy pucér férfi felsőtest láttán hisztérikus sikítozásba kezdett, így amikor fiúk nem csak a pólót vették le, többen megközelítették az extázis állapotát. Ez a hihetetlen lelkesedés főleg a közönség negyvenes hölgytagjaira volt jellemző, akik a fiatalok mellett szép számmal voltak jelen a Lurdy Ház Renegade nevű szórakozóhelyén.

Klikk!

Érdemes volt időben érkezni, mert az első száz vendég csokitojásba rejtett ajándékot kapott. Állítólag minden harmadikban aranyékszer volt elrejtve, sikerült is lencsevégre kapnunk néhány példányt a szerencsésebbek nyereményéből. A magyar hölgyek szórakoztatására Amerikából és Portugáliából is érkeztek táncosok. A közönség tagjainak bevonása a show-ba állandó motívum volt, ami nagy népszerűségnek örvendett a félrészeg csajok körében, egészen addig, amíg az egyik lányt akarata ellenére félpucérra nem vetkőztették. Az eset egy masszázsasztalos produkció során történt, ahol a chippendale-fiú ellenállást nem tűrve vette le a mit sem sejtő lányról a felsőjét és melltartóját, majd vastagon beolajozta a bőrét.

Ágicának csak a szája nagy

Az impozáns eseményre celebhölgyek közül csak VV Ágica látogatott el, de a szereplést ő sem úszhatta meg. Az egyik táncosfiú látszólag előre eltervezett módon vitte be magával középre az egykori villalakót, aki a műsorszám után is reszketett zavarában. „A látszat ellenére én nagyon szégyenlős kisnyuszi vagyok, akinek csak a szája nagy” – vallotta be Ágica, aki ennek ellenére már megmutatta bájait a Playboy című magazinnak, ahol már-már intim testközelségben pózolt VV Anettel. Szögeczki Ágnes egyébként teljesen el volt ragadtatva a kigyúrt testű szépfiúk láttán. „Ezek a srácok gyönyörűek. Jó a testük, jóképűek és nagyon jól táncolnak.”

Csak a lényeget nem lehetett látni

Nem csak Ágica volt elégedett a felhozatallal. A közönség soraiban csápoló két fiatal lány szerint is „nagyon rendben van a buli”, ráadásul elmondásuk szerint nekik ez már nem az első chippendale show-juk életükben. Csak azt kifogásolták, hogy a VIP részen, ahova az ő jegyük is szólt, elég keveset lehetett látni a tánctéren folyó műsorból. Valóban nem a legjobb megoldás volt, hogy a VIP-ben ülőknek „csak” két asztalon táncoló fiú jutott, míg lent folyt a mindenféle extrákkal megspékelt show. Talán még ez is áthidalható lett volna, ám a látványra kiéhezett hölgyek nem maradtak a helyükön, inkább a 70-es évek diszkóira jellemző tolongó kört alkottak a táncosok körül.